Инфо

21. март 2019.21. мар 2019.
Сањајући јун 2016.
РУКОМЕТ: РК „МЕТАЛОПЛАСТИКА“

Сањајући јун 2016.

Велики, до суботе непоражени ривал је побеђен и тако је направљена идеална увертира за оно што следи у суботу. МЕТАЛОПЛАСТИКА жели нови домаћи трофеј, жели Куп у својим витринама после три године, а да би то остварило мора још једном урадити оно што је деловало немогуће и претходне суботе, победити Панчевце. Ипак, ДИНАМО је пао у Шапцу, сада треба исто да се деси и у Смедереву.
Биће тешко, јако тешко, али не неизводљиво. У табору Шапчана су уверени да ће осим имена ривала све друго бити другачије. Сваки меч је за себе, сваки има ситне специфичности, детаље који креирају суштину и зато се претходни меч заборавља, о наредном се не мисли.
-Бићемо добро „нашпановани“, били смо то и у суботу, сада ћемо бити још више. Претходне сезоне је екипа играла у полуфиналу, желимо бар корак, а можда и два више. Нисмо фаворити, али ни потпуни аутсајдери. Два дана, једна за другом утакмицом, сувише је набоја, узбуђења, сувише је утицаја тренутне инспирације да био се екипе упоређивале само кроз квалитет. Путујемо у сјајном расположењу, жељни успеха. Не смемо допустити „празан ход“, већи пад у игри, јер то ривал неће пропустити да искористи – истиче тренер „пластичара“ Ђорђе Теодоровић.
Много неизвесноти, борбе до последње секунде очекује и стратег „Динама“.
-Одиграћемо три утакмице за две недеље и уверавам вас да ће свака бити другачија. Ми се надамо да ће преостале две имати другог победника, али опет ће то бити дуели где ће одлучивати последњи минути, једна или две лопте. Познајемо се, али је припрема сваке утакмице другачије. Сумњам да било који од ривала има чиме да изненади другог, те је опет кључно искуство и тренутна инспирација – сматра тренер панчевачког суперлигаша Иван Петковић.
У првенственим утакмица ових ривала, до сада, углавном је побеђивао домаћи тим, а куп сећања нису баш најлепша за шабачки клуб. Пре две сезоне, у четвртфиналу, у две утакмице, ДИНАМО је славио, уз посебно болан пораз „пластичара“ у Панчеву од чак 14 голова разлике.
Друго полуфинале је меч ВОЈВОДИНЕ и крагујевачког РАДНИЧКОГ. Многи виде Војводину и Динамо у финалу. Уколико је нереално очекивати да Крагујевчани учине чудо, сигурно није нереално да другопласирани тим Супер лиге победи првопласирани. Можда и јесте. Показаће све меч у суботу од 17 сати. Финале је наредног дана.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa