Инфо

2. јун 2011.2. јун 2011.
АТЛЕТИКА: ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ

МЕДИЦИНКЕ ПРВАЦИ СРБИЈЕ

Када су 2009. године постале вицешампионке на школском првенству Србије, нико сем ове сјајне екипе и њиховог професора Драгана Весковића није веровао да могу још више. Успели су оно што ни једна школа у последњих 10-ак година није остварила ““ да буду НАЈБОЉЕ у Србији ““ да постану ШАМПИОНКЕ.
На овогодишњем школском првенству Србије за ученике основних и средњих школа које је одржано у Сремској Митровици, конкуренција је била изузетно јака. Осам најбољих школа које су пласман на републичко првенство морале да изборе кроз три нивоа такмичења ““ општинско, окружно и међуокружно првенство водиле су безпрекорну борбу са сваку секунду, центиметар и сваки поен.
Екипу Медицинске школе „Др Андра Јовановић“ из Шапца су чиниле атлетичарке: капитен Јелена Танасић је победила у трци на 100 м и донела максималних 8 бодова, Милица Ђукановић је у скоку у даљ постала укупна победница са скоком од 5,22 м и такође донела максималних 8 бодова. Трећу победу на првенству Србије освојила је штафета 4х100 м (Милица Ђукановић, Јована Танасић, Николина Рашић и Јелена Танасић) убедљиво и такође донела 8 бодова. Милица Јокић је у трци на 800 м освојила треће место са личним рекордом и донела је екипи 6 бодова, Јована Танасић је такође са личним рекордом у бацању кугле од 8,69 м. освојила треће место и 6 бодова, Николина Рашић је у веома јакој трци освојила 6. место и донела 3 бода. Тања Јошић је најбоље скакала ове године и освојила 4. место и 5 бодова. Треба поменути и Сању Мисојчић која је била спремна да наступи у било којој дисциплини уколико би то било потребно.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa