Инфо

28. март 2019.28. мар 2019.
У ЧАСТ ПРВИХ ВАНИЛИЦА У СРБИЈИ
НАЈБОЉИ ИТАЛИЈАНСКИ ПЕКАРИ И ПОСЛАСТИЧАРИ У ШАПЦУ

У ЧАСТ ПРВИХ ВАНИЛИЦА У СРБИЈИ

У Горњој Врањској, 6. и 7. априла, у пословним просторијама фирме N&G Bakery, одржаће се први Сајам пекарства и посластичарства. Тим поводом, гости сајма и нашег града, биће најчувенији италијански пекари и посластичари, вични у припремању најукуснијег пецива, слаткиша, али и чувеног италијанског сладоледа.
Осим што ће посетиоци Сајма бити у прилици да од италијанских мајстора пекарства и посластичарства „украду“ рецепте и тајне састојке, заинтересовани за ове занате ће на једном месту моћи да добију све информације о покретању сопственог бизниса у овој области.
Предвиђено је да у званичном делу програма буду одржане презентације најсавременијих пекарских и посластичарских машина, а тим поводом предвиђени су и сајамски попусти за куповину опреме.
Прилику да представе своје умеће и специјалитете имаће и мајстори из Србије, па ће за колеге из Италије и посетиоце Сајма, српске посластице од теста припремати мајстор Јожика.
Госте из Италије, организатори почастиће и ванилицама, посластицом која се први пут послужила на двору Јеврема Обреновића, па ће им се, уједно, испричати и прича о богатој историји Шапца, чувеног трговачког града, који је тај статус задржао и до данас.
Управо тако се и родила идеја да се у Шапцу организује овакав догађај, који ће у два дана трајања објединити традицију и пословање, али и продубити веома добру пословну сарадњу коју ова шабачка фирма има са најчувенијим италијанским фирмама за производњу машина за пекарску и посластичарску индустрију.
Сајам je отворен за све заинтересоване посетиоце, а оба дана Сајма програм почиње од 9 часова.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa