Инфо

2. јун 2011.2. јун 2011.
ПАВЕЛ ТИХОМИРОВ МЛАДИ РУСКИ ПУБЛИЦИСТА, ГОСТ ТРИБИНЕ “РУСКО СРПСКЕ ВЕЗЕ“ У ШАПЦУ

НАЈТУЖНИЈИ ДАН ЗА ПРАВОСЛАВЉЕ

Вест о хапшењу генерала Ратка Младића затекла нас је недалеко од Бањалуке. Он је частан српски официр, јунак који заслужује највише почасти и дивљење, каже Тихомиров, стални сарадник Православне информативне агенције“Руска народна линија“ и аутор књиге “Зона прећуткивања“, која говори о страдању Срба на Косову
Србија, по мом мишљењу није данас суверена држава. То је протекторат. Тако се и понаша, свугде, па и на Косову. Није прихватљиво и није добро за српски народ, “цепкање“ Косова на мале кантончиће, зарад ситних почетних интереса очувања појединих манастира, као што су Пећка Патријаршија, Дечани или Грачаница. Косово је као целина српска светиња, каже на почетку разговора за“ Глас Подриња“, Павел Тихомиров, припадник младе руске интилигенције, историчар и публициста и стални сарадник “Руске народне линије“, православне агенције из Петрограда.
Уверен је да руски политичари данас, не могу више да помогну Србији, без обзира на традиционално добре везе два народа, који примера ради никада нису ратовали један против другог. И због тога је Тихомиров, одлучно против уласка Србије у НАТО и стављања ове ( читај некада моћне армије) под “кишобран“, данас светске силе број један.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa