Инфо

4. април 2019.4. апр 2019.
Асфалтирање улице Косте Абрашевића
ОТПОЧЕЛА ГРАЂЕВИНСКА СЕЗОНА

Асфалтирање улице Косте Абрашевића

У уторак је отпочело асфалтирање улице Косте Абрашевића, а радовима је присуствовао градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Он је изјавио да са почетком пролећне сезоне почињу и радови на градским улицама.
- У сезону улазимо спремни, са довољно новца. Почели смо од улице Косте Абрашевића, даље настављамо са улицом Војводе Мишића и редом по фреквентности саобраћаја једну по једну улицу, укупно нешто више од 46 улица. Радови иду добро, у предвиђеном року од по неколико дана за сваку улицу. Искористићемо целу грађевинску сезону, дакле, до краја године, докле год буде могло да се ради. Важно је да новца има довољно, иако нам држава дугује 30 милиона евра, ми на рачуну данас имамо 10 милиона и спремно улазимо у радове. Сваком од извођача који буде радио са Градом биће уредно плаћено истог дана за то што је извршио, изјавио је градоначелник оценивши да је Град поуздан партнер и да води рачуна о својим грађанима и фирмама са којима сарађује.
-Позивам грађане само да буду стрпљиви, да кажу ако им нешто смета или имају неки проблем, да можемо то брзо да решимо, закључио је Зеленовић.
Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за изградњу града у ЈП "Инфраструктура" Шабац, рекао је да се улица Косте Абрашевића, дугачка 350 метара, асфалтира у склопу радова који ће се одвијати ове године.
-Радове изводи грађевинско предузеђе "Југокоп" и биће завршени до краја дана, тако да ће ова раскрсница са улицом Стојана Новаковића бити у функцији у поподневним сатима. Радови ће бити настављени на другим улицама и молим грађане да имају разумевања и избегавају у саобраћају улице које се раде, рекао је он.
Н. Марјановић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa