Инфо

4. април 2019.4. апр 2019.
Нове погодности за  вишечлане породице
ПОЧЕЛО ПУПУЊАВАЊЕ ИЗЈАВА ЗА НОВЕ ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ

Нове погодности за вишечлане породице

Град Шабац и Покрет за децу Три плус су и ове године партнери у пројекту Поносна картица 2019. „Цена минус за 3 плус“. Картица доноси одређене попусте на робу и услуге за породице са троје и више деце. Услов је да је намлађе дете млађе од 18 година.
Потребно је да један од родитеља потпише изјаву у просторијама Туристичке организације града Шапца, Господар Јевремова 23 радним данима од 8 до 19 сати. Рок за попуњавање изјава је петак 19. април. Власници старих картица такође морају попунити изјаве да добију нове картице.
-Претходне године је подељено више од 800 картица. Предности картица су што власници остварују одређене попусте, како за тренирање у спортским клубовима, на чланство у Библиотеци шабачкој, Градском базену, тако и приликом куповине у одређеним продавницама. Ове године ћемо се потрудити да број партнера повећамо, како бисмо још боље могли да помогнемо тим породицама, навела је Снежана Живановић координатрока у Покрету Три плус.
Ове године спремљена је и новина која ће много значити родитељима троје и више деце. Наиме, на порталу Три плус имаће могућност да дођу бесплатно до неких ствари које су им потребне.
-Поносна картица 2019. “Цена минус за три плус” ове године има једну новину, то је приступ порталу који омогућава да корисници Поносних картица на том сајту пронађу оно што им је потребно потпуно бесплатно. Ради се о томе да људи који су великог срца желе да поклоне нешто што њима више није потребно, а што би тим породицама користило, било да је у питању беби опрема, нешто за децу или за родитеље. На сајту се могу наћи и нове ствари које су припремиле компаније, наши партенери на овом пројекту, као и половне које свако од нас може да постави. На овај начин показујемо да смо једна велика породица, да смо спремни да пружимо помоћ породицама са троје деце, али и подршку онима који желе да прошире своју породицу, рекла је Славица Копрић из Покрета Три плус.
Божидар Катић, члан Градског већа истакао је да су картице назване “поносне” управо из разлога да би показали породицама са троје и више деце да су поносни на њих.
-Процењено је да у Шапцу има око 2.000 оваквих породица и жеља нам је да их се пријави што више. Уз потписивање изјаве није им потребна никаква додатна документација. Позивамо све привреденике, спортске клубове, лекаре, стоматологе, културно-уметничка друштва, да се прикључе овој акцији и помогну онима који су показали велику храброст у овим тешким временима, рекао је Катић.
Процењено је да, захваљујући овим картицама, породице годишње уштеде најмање 1.000 евра.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa