Инфо

4. април 2019.4. апр 2019.
Аранђеловачко доказивање
РУКОМЕТ: ПЛЕЈ ОФ (Ж)

Аранђеловачко доказивање

Можда је који бод више на конту МЕДИЦИНАРА у односу на табелу испред вас. Друго плеј оф коло одиграно је синоћ, а госту у Шапцу био је ЗАЈЕЧАР, тим сличних квалитета и амбиција као шампион из сезоне 2016/17. Оба тима нису заинтересована за евро позиције, те припремају екипе за наредну сезону трудећи се да постигну колико могу у доигравању.
Свакако да Шапчане тешко могу очекивати неки „плен“ из Аранђеловца у суботу. БЕКАМЕНТ, уколико је синоћ изненадио у Јагодини, има наду да би могао и до титуле, у случају ремије и пораза, сезона за њих је практично окончана. Неоспорно је аранђеловачки колектив искуснији, квалитетнији, а колико ће бити такмичарски мотивисан зависи од поменутог меча одиграног у среду.
-Немамо баш никакав императив у плеј офу, али не желимо ни да будемо „статисти“. Повреде су нас погодиле, играмо са практично три или четири бека, но то је и прилика за младе играчице, које већ играју половину, неке и читав меч. Нисмо заинтересовани ни за Европу, већ градимо даље тим за наредну сезону у жељи да напредујемо на табели, из године у годину – истакла је Дуња Враголић.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa