Инфо

2. јун 2011.2. јун 2011.
УБИЈЕНА ЖЕНА

ЗАКЛАО И ЗАПАЛИО

Према саопштењу полицијске управе Шабац, припадници криминалистичке полиције одредили су меру задржавња до 48 сати Владимиру М. рођеном 1973. године из Шапца, због постојања основане сумње да је извршио кривично дело убиства. Он је осумњичен да је лишио живота Д.К. рођену 1955. године из Шапца у њеној кући у улици Војислава Илића, у Шапцу.
Увиђај лица места извршио је истражни судија Вишег суда у Шапцу, уз присуству заменика Вишег тужиоца у Шапцу и припадника шабачке полиције. Како саопштавају из полиције осумњичени ће у законском року уз кривичну пријаву бити приведен на саслушање истражном судији вишег суда у Шапцу.
Како смо сазнали из незваничних извора осумњичени је био станар убијене. Становао је на поткровљу породичне куће, где је она живела у приземљу са једним сином. Други син се тренутно налази у околини Новог Сада, док је супруг несрећне жене раније преминуо.
По наводима комшија, осумњичени је Д. К. заклао а потом запалио леш. Злочин су открили ватрогасци. Наиме, њих је позвао њен син који је по доласку кући видео дим. Незванични извори наводе да сумњају да је Владмир М. вероватно наркоман и да је раније радио у обезбеђењу у болници одакле је отпуштен.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa