Инфо

11. април 2019.11. апр 2019.
Најквалитетније посластице
У ШАПЦУ ОДРЖАН САЈАМ ПЕКАРСТВА И ПОСЛАСТИЧАРСТВА

Најквалитетније посластице

„Сви гости имали су прилику да пробају најбоље посластице и чувени италијански сладолед, по многим мишљењима, најлепши на свету. Домаћини су се потрудили да страним колегама представе део срске традиције, те су припремили бика на ражњу“
Први сајам пекарста и посластичарства у Шапцу, одржан је протеклог викенда у Горњој Врањској. Иновације из ове области нашим суграђанима су представљене захваљујући фирми N&G Bakery.
-Своје вештине представили су најбољи светски посластичари и пекари из Италије, али и домаћи мајстори пекарства и посластичарства. Била је то прилика да сви они који су већ у пекарству усаврше своје пословање драгоценим искуством, презентацијом машина, али и добра идеја свима онима који би уложили у неки посао, а немају идеју шта би то могло да буде, да се определе управо за пекарство и посластичарство. То је занат који никада неће изумрети, рекла је Милица Јанковић пр менаџер и додала да су представници фирме N&G Bakery врло задовољни одзивом.
- Сајам је посетио велики број наших пријатеља са којима већ 20 година успешно сарађујемо. Врло су задовољни оним што су пробали и разменили су искуства са својим колегама из Србије. Присутни су имали прилику да се увере у квалитет производа јер су на лицу места могли да их дегустирају, рекла је Ракићева.
Такође, заинтересовани су имали прилику да виде и на који начин функционишу машине. Са опремом, госте и потенцијалне купце упознао је инструктор пекарства Јожеф Аргаш који је до сада едуковао око 500 пекара.
-Све потребне информације о машинама смо објаснили и онима који нису купци, јер ће можда у будућности желети да купе машину и да се баве овим послом. Презентовали смо рад машина и оно што наша фирма нуди, а то је комплетан асортиман за отварање новог бизниса у пекарству и посластичарству, рекао је Аргаш.
Осим произвођача из Италије и Шпаније са којима ова фирма успешно сарађује, Сајам су посетили и представници школа са смерова пекара и посластичара.
-Многе више технолошке школе из Србије су биле присутне, а ученици су имали прилику да нешто ново науче, што нам је изузетно драго, јер су међу њима будући пекари и посластиари. Утисци су јако добри, трудили смо се да све буде на најбољи могући начин организовано, не због нас него због људи који су били ту, рекла је власница N&G Bakery Јелена Стојићевић.
Сви гости имали су прилику да пробају најквалитетније посластице и чувени италијански сладолед, по многим мишљењима најбољи на свету. Домаћини су се потрудили да страним колегама представе део срске традиције, те су припремили бика на ражњу.
К.Ј.Ђ

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa