Инфо

11. април 2019.11. апр 2019.
ТА „ЛУДА“ ЗОНА
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО – МАЧВАНСКА ЗОНА

ТА „ЛУДА“ ЗОНА

Прве три екипе у борби за титулу и виши ранг, сви остали у борби за опстанак. Промене на табели велике свако коло. Раднички у Врелу, Мачва фаворит у Клупцима
Прве три екипе су у борби за титулу, за пехар, за српсколигашки статус од јесени 2019. године, сви остали, буквално сви, почевши од четвртопласиране екипе, налазе се у озбиљној борби за опстанак. Мале су шансе да девето и десето место донесу опстанак, а те позиције имају само три бода мање од четвртопласираних Лешшничана. Одлучује све, сваки гол!
Како је када је важан сваки погодак зна МАЧВА. Богатинци су коло дочекали на другој позицији, лагано тријумфовали као и њихов конкурент из Лајковца, но нову рунду чекају као лидери захваљујући убедљивијем тријумфу. Ривале не раздваја чак ни гол разлика, већ више постигнутих голова. Из прикрајка чекају Ваљевци. Ако постоје већ отписане екипе, онда су то СТОБЕКС и Осечина, а баш Клупчани дочејују Богатић. Све је на страни „Мачве“ и реалан је убедљив тријумф, једнак оном из јесени у Богатићу, а једини проблем може бити мотив „отписаних“. Најважнија су три бода, али важно је и како се освоје. Лајковац дочекује Рибницу са идејом тријумфа и поправљања гол разлике.
РАДНИЧКИ одлично је почео пролеће, међутим још је у опасној зони, јер је гужва превелика. Шапчани су угрожени, а само три бода од четвртог места! У сличној позици је и њихов наредни домаћин ВРЕЛО. Тим из родног места Немање Матића, који наступа у дресовима Челзија, донацији свог „земљака“ и финансијера, прекинуо је у Шапцу у октобру добар старт Радничког у лиги и сада је идеална прилика за „освету“ Екипе су сличних квалитета, домаћи искуснији. У оба тима има играча са искуством игре у вишем рангу. Домаћи су јаки на свом терену, али су и у серији од три узастопа пораза, не знају за победу током пролећа, Шапчани су победили у три од четири последње утакмице.
Ситуација је таква, пораз много више штети, него што победа користи. Утакмице су заказане за недељу од 15:30.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa