Инфо

18. април 2019.18. апр 2019.
ПОБЕДЕ СУ ОБАВЕЗНЕ
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО – МАЧВАНСКА ЗОНА

ПОБЕДЕ СУ ОБАВЕЗНЕ

У Шапцу и Богатићу екипе у најслабијој форми у Лиги. Евентуални кис може бити кобан за амбиције. Не посустају ни Мачва, ни Раднички, али ни противници. Дуели директних ривала
Неће победе у суботу ни МАЧВИ гарантовати Српску лигу, нити шабачком РАДНИЧКОМ опстанак у Зони, али би неуспеси, што је сваки исход осим победе домаћина, могли бити кобни и „неизлечиви“ на крају сезоне.
МАЧВА је у Клупцима додатно поправила гол разлику. Пуних седам голова је у предности у односу на Лајковац и све што је преостало до краја јесте да не дозволи да „Жеља“ узме више бодове од ње. Гостовање Лешнице био би дерби, током јесени јесте био, Лешница је победила, међутим сада ће у Богатићу играти лидер против тима у борби за опстанак, екипе која од старта пролећа зна само за поразе. Пет мечева, пет пораза, а у четири наврата су то били тимови испод њих на табели у тренутку одигравања. Само залиха из јесени Лешничане држи у групи „фаворита“ за опстанак. У свом саставу имају играче са интеранционалним искуством, искуством виших рангова, али нешто не функционише.
РАДНИЧКИ је у доброј форми, међутим слабија јесен је Шапчане коштала останка у доњем делу табеле упркос добрим играма на пролеће. Забележили су важне победе, а не смеју ни да помисле на било шта друго осим победе над прежаљеном Осечином. Гостује екипа која се некако спашавала претходних година, али ове не може. Последњих шест утакмица имају исто толико пораза уз чак 22 примљена гола! Други најслабији напад, најслабија одбрана убедљиво и на све то „дужник“ после победе над Радничким крајем септембра.
Утакмице сада почињу од 16 сати.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa