Инфо

18. април 2019.18. апр 2019.
ФОТО ВЕСТ

ФОТО ВЕСТ

Најпознатији шабачки кошаркашки тренер МИЛОВАН СТЕПАНДИЋ добитник је плакете за допринос развоју спорта, новоустановљеног признања вашег и нашег листа „Глас Подриња“. Признање му није уручено у децембру на свечаној додели, али од претходног викенда, признање листа краси трофејне витрине једног од најпоштованијих тренера Србије. Кроз своју каријеру наш сугреађанин је радио у много клубова у Србији, Црној Гори, остваривао запажене резултате, а услед здравствених разлога морао је да се пензионише, но спорт који је његов живот никада није напустио и још га прати на малим екранима.
-Било је понуда из иностранства, но нисам желео да одем било где одакле нећу моћи често да долазим у мој родни град. Овде ми је породица, пријатељи и нигде ми није било лепо као у Шапцу. Можда би ми у професионалном смислу значио рад ван граница Србије, раније Југославије, али не жалим. Поносан сам и захвалан на признању које сам добио од листа, једног од симбола најдражег и највољенијег града на свету, а почаствован сам што је један од чланова жирија мој некадашњи играч Иван Митровић. Хвала велико свима – рекао је Милован Степандић, свима познатији као Степи.
Опширнији и специфичнији разговор о прошлм временима и гледиштима на будућност спорта из визира нашег тренера читајте у једном од наредних бројева „Гласа Подриња“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa