Инфо

25. април 2019.25. апр 2019.
ШКОЛсКИ СПОРТ: АТЛЕТИКА

Одличан наступ

Сезона шкослког спорта што се тиче атлетике окончана је у Сремској Митровици, а резултати представника шабаких школа учинили су да се свеукупно оцени успешном. Осам медаља и екипна вицешампионска титула обележили су наступ „чивијаша“.
Међу основцима, до постоља су стигли: НАТАЛИЈА ГРУЈИЋ (ОШ „Ната Јеличић“), шампион на 600 метара, ЈАНА ИСАИЛОВИЋ (ОШ „Јеврем Обреновић“), најбоља на 300 метара и ТЕОДОРА ЈАНКОВИЋ (ОШ „Јеврем Обреновић“) друга на 300 метара.
Атлетичарка економске школе „Стана Милановић“ и репрезентативка Србије НИКОЛИНА МАНДИЋ заузела је позицију два на 800 метара.
Највећи успех остварили су представници „Техничке школе“. Само два бода им је недостајало да постану екипни шампиони, те су у тој категорији били други у конкуренцији седам школа. До друге позиције водиле су их медаље СТЕФАНА МАКСИМОВИЋА (400 метара) који је био трећи, ЖЕЉКА ТОДОРОВИЋА, најбржег на 1.000 метара, однсоно друга места штафете 4 пута 100 метара. „Техничку“ су представљали: Виктор Бакић, Немања Тадић, Немања Станић, Петар Јовић, Марко Џелебџић, Иван Радојичић, Лука Миторвић и већ поменути атлетичари. Према речима професорке Софије Стојановић, они су имали и најмлађу екипу са чак пет ђака прве године.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa