Инфо

9. мај 2019.9. мај 2019.
Одржана изложба школице „Светлост“

Васкрс у мом дому

У Дому омладине у Богатићу, одржана је Васкршња изложба школице „Светлост“, на којој су изложени радови са ликовног конкурса на нивоу општине. Шести наградни ликовни конкурс "Васкрс у мом дому", расписали су КОЦ Богатић и школица сликања "Светлост".
На отварању су у програму учествовали дечији хор "Дуга" КОЦ, Мина Ђукић и Ана Ковић из певачке групе "Ђидо", а изложбу је отворио отац Никола Милошевић.
-Кроз различите сликарске технике и материјале, слике су богатије осећањима кроз које говоре млади аутори.Успешно смо мотивисали ученике да више размишљају о самом духу празника, о радости, кроз игру шаре и других васкршњих мотива. Осим слика са ликовног конкурса, изложени су у виду радова и употребни предмети ученика школице "Светлост" са васкршњим мотивима, истакла је Драгана Ерцеговевић, координатор школице „Светлост“.
На конкурсу у категорији предшколаца прво место припало је ППГ Очаге и васпитачу Снежани Тодић. Друго место је додељено је полудневном бораваку „Богатић“ и васпитачу Весни Мијатовић, а треће место добио је полудневни боравак Богатић и васпитач Ксенија Иванковић.
У категорији основаца, прво место резервисано је за ОШ "Јанко Веселиновић" у Црној Бари, издвојено одељење „Совљак“, друго место за ОШ "Никола Тесла" из Дубља, а треће место за ОШ "Лаза К. Лазаревић" у Клењу. Специјална награда за најкреативнији рад добила је ОШ "Лаза К. Лазаревић" у Клењу - издвојено одељење Црнобарски Салаш.

К.Ј.Ђ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa