Инфо

9. мај 2019.9. мај 2019.
БЕЗ МЕСТА ЗА КИКС
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО-МАЧВАНСКА ЗОНА

БЕЗ МЕСТА ЗА КИКС

Још мало и прво издање обновљене Колубарско-Мачванске зоне биће окончано. Овдашња два клуба немају ништа против да поредак и после 26. кола буде идентичан, али многи клубови би имали замерке на тај сценарио, те ће борба бити дуга у преосталих пет кола.
У великој серији је МАЧВА, али их у стопу прати Железничар и иако ће обе екипе, на крају имати, сјајну сезону по бодовном учинку и форми, само једна ће се радовати, док ће друга морати да чека наредну прилику. Богатинце не очекује лако гостовање у Брезовици. Све се мења у једном колу, те неизглед безбедно место Брезовичана, лако може поразом да се претвори у опасност. Домаћи, предвођени Ситарицом, неће се штедети у недељу. Лајковац је фаворит у дербију против Ваљеваца, те нема простора за кикс Богатинаца.
РАДНИЧКИ игра одлично пролеће, али још се није осигурао у зонашкој конкуренцији. У Љигу их очекује директан ривал и још један тим који се препородио од старта друге полусезоне. Љижане су отписали многи јесенас, али сада играју у одличној форми и још су у игри за спас, наравно, само ако наставе са успесима. Победа би Шапчане примакла на корак од примарне амбиције. Почетак у Љигу је у суботу од 16:30, у Брезовици у недељу од 16:30.
Добре вести за екипе које стрепе могли би бити успеси српсколигаша који припадају територијално овој групи. Прва лига је окончана и сада је познато да ће из Српске лиге „Запад“ испасти пет екипа, а тренутно је само једна у тој групацији која припада Колубарско-мачванској зони. Уколико не буде промене, само три тима ће у нижи ранг. Укратко, стрепе: Будућност, Лозница, Прово, Дрина. Спас је 12. место у СЛЗ. Сваки тим од поменутих који не опстане, увећава број оних који испадају из Зоне, уз два сигурна путника за нижи ранг.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa