Инфо

9. мај 2019.9. мај 2019.

Извештај са борилишта

Карајловић пут Манчестера
Теквондиста клуба ЛЕТЊИКОВАЦ и репрезентативац Србије у теквондоу ИВАН КАРАЈЛОВИЋ део је репрзентације Србије која ће наступити на Светском шампионату у Енглеској од 15. до 19. маја. Карајловић ће наступити у категорији до 80 кг. Он је један од шест мушких представника наше земље на великом такмичењу, а под заставом Србије наступа и осам дама.
Вицешампиони
Рвачи шабачког ВИТЕЗА освојили су екипно друго место на кадетском Првенству Србије у рвања грчко-римским стилом у Сенти, а појединачно су заслужили четири медаље. УГЉЕША ГАЈИЋ и ИЛИЈА ПЕТРОВИЋ освојили су титуле у својим тежинским категоријама, док су Момчило Гајић и Немања Глигорић, старосно још пионири, освојили трећа места и бронзане медаље. Милош Маџаревић је био пети. Укупно је наступило 18 клубова.
Луке на висини
Шабачки мачеваоци су остварили запажене резултате на Трофеју Новог Сада. Лука Ранковић, Лука Максимовић и Лука Исаиловић представљали су клуб ЦЕРСКИ ЈУНАЦИ 1914. Сви су узраст пионира и наступали су у дисциплинама сабља и флорет. У борби сабљом, Лука Ранковић је освојио сребро, изгубивши у финалу 10:9, Исаиловић је био трећи, а Максимовић пети. У флорету је остварен још један корак напред, РАНКОВИЋ је доминантно освојио титулу и обезбедио свеукупни, убедљив тријумф у Купу Србије (сабља и флорет), Максимовић је у борби за медаљу победио клупског друга и имењака Исаиловића. За две седмице планирано је Првенство Србије, завршница сезоне.
Јована у Атини
Шапчанка ЈОВАНА АРНАУТОВИЋ, ученица првог разреда Економске школе „Стана Милановић“ наступиће средином маја у Атини на Европском шампионату у обарању руке. Некадашња атлетичарка, данас чланица тима „Пауер“ место у репрезентацији освојила је титулом на средњошколском првенству и уколико прикупи средства за пут, очекује једну од медаља.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa