Инфо

9. мај 2019.9. мај 2019.
НАПРЕДЊАЦИ ЗАПОЧЕЛИ ПРОТЕСТЕ ИСПРЕД ГРАДСКЕ УПРАВЕ

Зеленовић: СНС политички циркус

Одборници и чланови Српске напредне странке у Шапцу окупљају се од уторка у 5 до 12 испред Градске управе и траже оставку градоначелника Небојше Зеленовића, где буду до 14 часова, после чега иду испред Међуопштинског историјског архива. Напредњаци најављују окупљање и наредних дана.
Градоначелник Зеленовић је изјавио да то није ништа ново и да СНС у Шапцу од 2012. покушава да промени власт на нелегитиман начин. После избора 2016. године, на којима су изгубили, покушавали да промене власт и то се зове политички криминал.
-Они су злоупотребили све институције, полицију, тужилаштво, судове и покушали су да промене власт у Шапцу и нису успели. Ја им кажем да неће ни успети. Једини начин да се промени власт у Шапцу су избори који ће се десити када дође време и сигуран сам да ћемо на њима поновити добар резултат. Читава политика СНС и Александра Вучића је један политички циркус и ови људи који сада протестују испред зграде ГУ су учесници у том циркусу. Александар Вучић је од града Шапца отео 30 милиона евра и тај новац је отео и од мештана Мајура и Доњег шора и свих месних заједница Шапца. Ипак и поред тога град Шабац има у буџету 10 милиона евра и урадиће све што је по плану предвиђено и одлучено на Скупштини града и најпаметније могуће ћемо потрошити тај новац, рекао је Небојша Зеленовић и додао да град, упркос свему, тај новац има зато што има најбоље организовану јавну администрацију, најмањи број запослених по становнику у Србији, најбоље организована јавна предузећа и установе.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa