Инфо

9. јун 2011.9. јун 2011.
ФУДБАЛ: ЧАЧАК: ФК „СЛОБОДА“ ““ ФК „МАЧВА“ 1:2 (0:2)

ПОБЕДА БЕЗ ЗНАЧАЈА

У утакмици без резултатског значаја заслужене победа ФК „Мачве“
Чачак, 05.06.2011. године. Игралиште „Слободе“. Гледалаца 200. Резултат: 0:1 Гаврић у 5. минуту из једанаестерца, 0:2 Лазић у 30. минуту, 1:2 Николић у 57. минуту. Жути картони: Милинковић (ФК „Мачва“), Глигоријевић, Чоловић, Вулетић (ФК „Слобода“). Црвени картони: Милинковић (ФК „Мачва“) у 20. минуту, Вулетић (ФК „Слобода“) у 18. минуту.
Радукућ, Тајдић, П. Гаврић (од 52. минута Васић, од 83. минута Живановић), Пејовић, Лазић, Ђукановић, Радовановић, Самуровић, Милинковић, Н. Гаврић (од 81. минута Димитријевић), Обровац.
Пре утакмице било је јасно да је ФК „Слобода“ обезбедила опстанак, а да ФК „Мачва“ одавно нема могућности да се бори за пласман у виши ранг такмичења те је утакмица играна само за престиж између два дугогодишња српсколигаша. Већ у 5. минуту судија је оправдано досудио казнени ударац за ФК „Мачву“ који је Гаврић лагано претворио у вођство. Затим је судија предупредио непотребне грубости тако што је оправдано искључио домаћег играча Вулетића, а одмах за њим и играча ФК „Мачве“ Милинковића. Утакмица је на тај начин уведена у мирније токове, где је до изражаја дошао квалитет Шапчана.
ФК „Мачви“ преостаје да се у последњем колу овог првенства Српске лиге Запад, када се састаје са ФК „Радничким Стобекс“ из Клубаца, одговорном игром опрости од малобројних гледалаца и покуша да избори четврто место на табели, при чему мени лично није јасно коме ће оно бити важно већ најесен, када почиње ново првенство.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa