Инфо

16. мај 2019.16. мај 2019.
ШАПЧАНИ БЕЗ ПРЕМЦА
КАЈАК: ЂУРЂЕВДАНСКА РЕГАТА

ШАПЧАНИ БЕЗ ПРЕМЦА

Шабачки кајак доминацију у Србији наставио је на традиционалној Ђурђевданској регати. У свеукупном пласману ЗОРКА је освојила титулу, а екипни шампиони су постали и мушкарци, док су даме екипно биле треће. Укупно је 20 медаља пристигло у Шабац, 12 златних и по четири сребрне и бронзане. Треба напоменути да су јуниори и кадети Зорке победили у свим тркама где су наступали!
Титуле у мини кајаку освојили су: Петковски и четверац (Петковски, Радосављевић, Л. Петровић и Ј. Петровић), потом кадети Вук Милетић, двојац (Милетић – Мањенчић), односно четверац (Милетић, Мањенчић, Довраговић, Марјановић). Жарко Јаковљевић, двојац Јаковљевић – Нинковић, односно четверац Јаковљевић, Нинковић, Лагунџић, Милетић најбољи су јуниори, Михајло Маловић, двојац Маловић – Трнавчевић су шампиони међу кануистима јуниорима, а злата су заслужили и четверац јуниорки (Сарић, Суботић, Јовичић, Милинковић), као и квартет сениора (Ђенадић, Јаковљевић, Нинковић, Лагунџић).
Уз њих сребра су донели: Михајло Суботић, Андреа Вукашиновић, четверац (Кецман - Моравчевић - Гојковић – Ђорђевић), односно (Моравчевић - Ђорђевић - Јовичић – Милинковић), а бронзе: Михајло Маловић, двојци Гојковић – Кецман и Сарић – Суботић, односно четверац (Кецман - Симић - Кнежевић – Гојковић).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa