Инфо

23. мај 2019.23. мај 2019.
ТРЕЋИ МАТУРАНТСКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

КУГЛИЦЕ ОДЛУЧИЛЕ

Познати су четвртфинални парови традиционалног матурантског турнира у малом фудбалу „Млекара Шабац – Глас Подриња“, а „куглице“ су се на жребу у просторијама вашег и нашег листа „одлучиле“ да направе интересантан жреб. Сваки пар има своју малу причу.
Турнир ће отворити дуел МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ из Богатића, екипе која није претходне године учествовала, те ће им ово бити деби на паркету Шабачке гимназије (први турнир је одигран у хали „Зорка“) и дебитанта, матурантске репрезентације ШКОЛЕ ПРИМЕЊЕНИХ УМЕТНОСТИ. Њих на паркету наслеђују матуранти ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ „СТАНА МИЛАНОВИЋ“, тима који има традиционално добру фудбалску екипу, али су их у претходна два наврата пенали коштали елиминације већ у четвртфиналу, те су једини од овогодишњих учесника који су играли на претходна два турнира, а нису успели да се домогну полуфинала и СТРУЧНЕ ХЕМИЈСКЕ И ТЕКСТИЛНЕ ШКОЛЕ. Претпоследњи и последњи пар чине дуели који су реприза прошлогодишњих полуфинала. Најпре ће снаге одмерити победник првог Матурантског турнира, МЕДИЦИНСКА ШКОЛА „ДР АНДРА ЈОВАНОВИЋ“ и вицешампиони из претходне године СРЕДЊА ПОЉОПРИВРЕДНА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА, а четвртфиналну рунду затварају бранилац пехара ТЕХНИЧКА ШКОЛА и репрзентација матураната ШАБАЧКЕ ГИМНАЗИЈЕ, практично домаћини.
Тачну сатницу свих предвиђених дуела, пропозиције, односно подсећање на претходна два Турнира, можете видети на средњим странама издања пред вама. Срећно свим учесницима, нека победи пријатељство, фер плеј и спорт!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa