Инфо

9. јун 2011.9. јун 2011.
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ШАБАЦ

ДЕЧЈИ ФЕСТИВАЛ СМЕХА И РАДОСТИ

У уторак, 7. јуна, у организацији Културног центра Шабац, почео Дечји фестивал који се завршава данас. Током претходна два дана деца су се дружила са аниматорима, мађионичарем, а нису изостале ни представе, игра, музика. И данас забава за све
Да су деца украс света потврдило се и током претходна два дана испред Културног центра у пешачкој зони када су окупљени малишани учествовали у ликовној радионици. У уторак у паузи између две представе, „Три прасета“ и „Палчице“, забављао их је кловн правећи фигуре од балона. Јуче, другог дана дечјег фестивала малишане су забављали мађионичар, балетски студио Културног центра, плесна група „Ла Луна“. Највише пажње привукао је Штрулаш који је делио балоне, као и матуранткиње Медицинске школе, смера козметичар, које су осликавале дечја насмејана лица.
За данас, у истом термину, од пола шест по подне до пола осам увече, малишани ће моћи да се друже са жонглером, а и да узму учешћа у ликовним радионицама. Као и претходна два дана за шарена дечја лица и лажне тетоваже побринуће се матуранткиње Медицинске школе.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa