Инфо

6. јун 2019.6. јун 2019.
Временске прилике диктирају темпо
Радови на уређењу градских и сеоских путева

Временске прилике диктирају темпо

Нови слој асфалта у дужини од 200 метара добила је деоница у улици Кнеза Иве од Семберије и деоница од 60 метара и Трг ђачког батаљона. Вредност радова 3,5 милиона динара. Паралелно са реконструкцијом градских улица и радови на сеоским путевима
Трг ђачког батаљона и улицa Kнеза Иве од Семберије данас су отворене за саобраћај пошто су у њима завршени радови на реконструкцији коловоза. Градоначелник Небојша Зеленовић и Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за изградњу ЈП „Инфраструктура“ Шабац, присуствовали су почетку радова протекле недеље и тада најавили даље планове Града када су у питању градске и сеоске саобраћајнице.
-Радови ће ићи у ритму који временски услови дозволе. Надамо се да неће бити кише која би омела и одложила реконструкцију коловоза. Након завршетка ових радова, планиране су улице Милоша Поцерца и Владе Јовановића према Роди. Затим, настављамо ка Летњиковцу и паралелно са градским саобраћајницама биће рађене и сеоске. Највероватније ће прве интервенције на путевима почети у Малој Врањској, јер је ту много оштећених саобраћајница, а затим се наставља обнова и осталих ка Мачви и Поцерини - истакао је Зеленовић и додао да новца има довољно за радове, иако држава дугује Граду 30 милиона евра. Позвао је све суграђане да дају примедбе и сугестије како би побољшали услове живота.
Нови слој асфалта у дужини од 200 метара добила је деоница у улици Кнеза Иве од Семберије и деоница од 60 метара на Тргу ђачког батаљона. Вредност радова на поменутим улицама износи око 3.500.000 динара, рекао је Миодраг Филиповић, руководилац Сектора за изградњу ЈП „Инфраструктура“ Шабац. Завршетак радова мало су пролонгирале честе падавине.
-Укупна вредност радова у овим улицама ће износити 3,5 милиона динара и према уговору их изводи предузеће "Југокоп". Тренутно су у току припремни радови за асфалтирање улице Милоша Поцерца и данас почиње припрема за асфалтирање улице Николе Тесле од улице Јанка Стојићевића до ОШ „Стојан Новаковић“ на Летњиковцу - рекао је Филиповић и додао да ће временским приликама прилагодити динамику завршетка радова.
До сада су реконструисане улице Вука Караџића, Шестог пука, Попа Карана, Војводе Мишића, Сремска и Косте Абрашевића. Са ове две последње које су завршене укупно око 4.000 метара градских улица добило је ново рухо.

М. Ж

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa