Инфо

13. јун 2019.13. јун 2019.
Саопштење ЈП Инфраструктура
и ЈКП Топлана

Поводом грешки на рачунима

Због новог информационог система, којим се обрачунавају рачуни, дошло је до грешке коју не можемо да оправдамо ни на који начин. Неки грађани Шапца су добили рачуне на којима није евидентирана њихова уплата у мају. Извињавам се свим Шапчанима и напомињем да су направљени нови обрачуни. Камате се неће рачунати, а нове обрачуне, тачне износе дуговања, добиће уз следећи рачун. Као директор Топлане преузимам на себе одговорност и тврдим да је грешка случајно настала и да није било никаве лоше намере, истакао је Слободан Јеротић, директор ЈКП „Топлана Шабац“.
Виолета Шестић, директорка ЈП „Инфраструктура“ Шабац, упутила је извињење у име предузећа на чијем је челу.
-Један број рачуна који су добили наши суграђани не показује стварно стање њихових задужења. Позивам све грађане који сматрају да износ задужења који се налази на њиховим рачунима није исправан и не одговара стварном стању, да дођу у просторије ЈП Инфраструктура, обавестила је Виолета Шестић.
Неусаглашености на рачунима грађани могу пријавити на број: 015/344-099 или путем мејл адресе: info@infrastrukturasabac.co.rs
Такође, суграђани се о стању рачуна могу информисати и у ЈП „Инфраструктура“ Шабац, сваког радног дана, у периоду 7 до 15 сати.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa