Инфо

13. јун 2019.13. јун 2019.

Недељни хороскоп: 13 - 19. јун

Ован
Љубав - Не умете да добијете оно што хоћете, јер поступате погрешно, и превише арогантно. Немојте ступати у конфликт са Водолијом, нарочито ако је члан ваше породице. Особа у знаку Риба вас у потпуности разуме.
Посао - Креативни сте, имате пар екстравагантних идеја, које бисте могли да остварите релативно брзо.Појавиће се веома интересантне понуде, па вам се саветује да искористите прилику. Мораћете брзо да реагујете.
Здравље - Опуштени сте
Бик
Љубав - Слободни Бикови би током ове недеље требало да дефинишу однос по питању свог емотивног избора. Морате се уразумити и бити мање хистерични.Зашто би све било како сте ви замислили?
Посао - Делујете упорно у својим ставовима,али не можете истовремено да се ангажујете на паралелним странама.Одлучите се. Преговоре везане за иностранство или инострану фирму је добро обавити крајем недеље.
Здравље - Инфекција грла
Близанци
Љубав - Сређујете међуљудске односе, решавате љубавне проблеме. Напокон сте се одлучили на такав корак, пошто су се ствари искомпликовале. Прија вам самоћа.Предложићете партнеру да се на неко време раздвојите.
Посао - О свакој понуди која вам се намеће или нуди, било да се ради о пресељењу, промени посла, места живљења, укључујући град и државу, добро размислите. Мањи новчани добитак
Здравље - У појединим случајевима извесни су проблеми са зубима или видом.
Рак
Љубав - Слободни би коначно требало да утврде колико је погрешна одлука да буду поред неких особа поред којих се осећају ништа мање сами, него иначе.
Добро размислите пре него што повучете коначне потезе.
Посао - Као да је дошло време да неке ствари мењате, у први мах вам то неће донети осећање среће, али немате разлога за страховање. Требало би избегавати све оно што вам одвлачи пажњу од извршења ваших планова.
Здравље - Дуже спавајте.
Лав
Љубав - Обратите пажњу на дешавања у свом дому. Неке младе особе могу имати одређене проблеме, па би ваше разумевање и помоћ у решавању датог стања ствари добро дошли. Криза у љубави није од јуче.Будите самокритични и признајте да сте сами криви за ову кризу.
Посао - Препуштате се интригама, потребно је задржати склад са својом околином, па га овим само можете угрозити.Плаховитост и брзоплетост може бити штетна, посебно ако се упуштате у несигурне пословне трансакције.
Здравље - Проверите крвни притисак.
Девица
Љубав - Ваши прохтеви у љубави су велики, а очекивања нереална.Ако сте слободни, могуће је да вам се допада неко ко често свраћа на ваше радно место, али тој особи као да није јасно, у потпуности баш ,ваше понашање.
Посао - Плаховитост и брзоплетост може бити штетна, посебно ако се упуштате у несигурне пословне трансакције Тренутно вас привлачи све што делује подстицајно на ум. Опасност се може јавити у виду тврдоглавости и уображености.
Здравље - Не користите стимулансе, пијте више течности.
Вага
Љубав - Одлучили сте да направите неке промене у свом животу. До сада су вам такве одлуке углавном биле неуспешне али сада имате шансу за успех. Један Близанац вам одговара,ви то знате али хладно прелазите преко тога.
Посао - Имате сјајну прилику да коначно поправите своје финансијско стање.
Већина вас је ипак започела много нових планова који у овом периоду неће ићи тако лако. Узнемиреност може узроковати грешке.
Здравље - Обратите пажњу на здравље
Шкорпија
Љубав - На емотивном плану биће проблема ако партнер не буде спреман на ваше љубавне изазове Флексибилност је неопходна, посебно ако пословне проблеме доносите у кућу и немате разумевања за партнерове захтеве.
Посао - Интуиција вам говори да сте на правом путу, бар кад је посао у питању. Све што зависи од вас је под контролом Пажљиво направите план да бисте спремни, без оптерећења, остварили зацртане материјалне циљеве.
Здравље - Болови у леђима
Стрелац
Љубав - Због емотивне несигурности повремено имате потребу да проверавате свог партнера.Нема разлога за такво неповерење. Нико вам не треба, осећате се депресивно и крајње искомплексирано. Тешите се, стање је пролазно.
Посао - Динамично и упадљиво организујете све око себе и одлучујете чак и уместо других. Уносите одређене измене и поправљате односе са колегама. Преценили сте извесну ситуацију, а и своје могућности, али је касно да се повућете.
Здравље - Проверите крвне судове
Јарац
Љубав - Ако сте у дуплој вези, немојте се изненадити ако вам стигне захтев о безусловном опредељивању. Слободни припадници могу се радовати истинској љубави која им иде у сусрет.Старији припадници деле радост са децом и приновом у породици.
Посао - Борите се да наплатите новац који вам дугују, али истовремено тражите могућности да кроз неку ризичну трансакцију до њега што пре и дођете Неизвесност вас чини рањивим. Не дозволите себи одустајање.
Здравље - Проблем са кичмом .
Водолија
Љубав - Узмите од живота све што вам буде понудио, а хоће. Одбацићете ствари које вам не пријају, али и особе у чијем се друштву непријатно осећате Жеља за удобношћу и дружењем посебно је наглашена.
Посао - Неки би могли променити радно место или почети са паралелним послом о коме већ дуго времена потајно сањате.Видљиве резултате постижете јер функционишете појачаном дозом енергије.Искористите период у коме се неке добре ствари лакше остварују него иначе.
Здравље - Ослободите се порока и водите рачуна о својој линији .
Рибе
Љубав - Успећете да остварите неку давну жељу. Слободне Рибе још увек имају шансу да упознају праву љубав. Није ни чудо пошто се лепо осећате и зрачите унутрашњим миром а та унутрашња хармонија привлачи емоцију коју прижељкујете.
Посао - Никакве импровизације нису дозвољене, само уз велику озбиљност и осећај одговорности можете остварити своје замисли. Планови су вам велики, али ускоро ће вам бити јасно да је тренутно значајнији помак немогућ.
Здравље - Чувајте ноге и глежњеве, могућа слаба циркулација

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa