Инфо

13. јун 2019.13. јун 2019.
РУКОМЕТ: МЕТАЛОПЛАСТИКА ПРЕД ИЗАЗОВИМА

Проблеми и високе амбиције

СЕХА упитна, мало времена за решење. Европа није упитна, Вуковић за младе играче и трофеје. Циљ - титула за две године
МЕТАЛОПЛАСТИКА је имала, за неке невероватну, за неке одличну, за неке добру, али за свакога успешну сезону и на крилима ентузијазма и славља, радно лето требало је да буде лакше због почетне енергије, ипак СЕХА лига је под знаком питања. Проблем је дворана, али и став СЕХА лиге, која жели Лигу у Шапцу, не Металопластику у регионалном такмичењу ван матичног града.
-Директор СЕХА лиге нас је обавестио да нема интерес Лига да играмо у Новом Саду, Београду, Руми, где год, јер имају страх да неће бити гледано и онда губи смисао. У тешкој смо ситуацији, јер смо се ми за СЕХУ борили, коначно изборили и сада постоји могућност да тога не буде. Немамо ни пуне две недеље да решимо потешкоће, јер очекују да убрзо дођу у Шабац и ми их одведемо на место где ћемо играти СЕХУ. Ако будемо морали да одустанемо, биће разочарење за све – рекао је директор „пластичара“ Славиша Савић.
Какав год да исход наступа у Лиги региона буде, МЕТАЛОПЛАСТИКА ће свакако наступити у Купу ЕХФ.
-Играње на европској сцени није упитно и сигурно да ћемо искористити право наступа у другом најјачем такмичењу у Европи. Регионална лига је прва преокупација, јер играње у таквом такмичењу чини Металопластику привлачнијом за већи број играча, те исход тога одређује и ангажовање нових рукометаша. За сада смо одлучили да не продужимо уговор са голманом Јовом Будовићем, а појачало нас је крило Кљајић из Ниша.
Амбиције су шампионске без изузетка и попуњавање јединог слободног места у трофејној сали, намењеног пехару шампиона Србије.
-Веселин Вуковић је ангажован да на постојећој бази изгради екипу која ће се борити и изборити за титулу. Осим као играч, он је и као тренер један од најуспешнијих код нас. Ми смо највећи домаћи клуб именом, време је да постане и најбољи. Достигли смо одређени ниво и морамо даље да напредујемо, стагнација или назадовање су недопустиви. Користим прилику и да се захвалим Ђорђу Теодоровићу на досадашњем раду и резултатима у претходној сезони – закључио је Стојиновић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa