Инфо

16. јун 2011.16. јун 2011.
КОШАРКА: ЛЕТЊА ЛИГА

ВЛАДИМИРЦИ КОБНИ ЗА ЧАЧАК

КК “Владимирци“ - КК “Чачак“ 98:66
Други круг такмичења у летњој лиги после велике победе тима из Владимираца у Чачку на старту лиге, донео је и у другом делу изузетно надахнуту игру домаћина али и право Бразилско навијање и домаћих френетичних навијача али и гостију из Чачка. У једном делу сусрета удружили су се навијајући за њено величанство кошарку.
У сали су виђене ведете попут Мијаила Грушановића и челника клуба ОКК “Шабац“ што је додатно употпунило величнину вечери за незаборав, протеклог петка у сали Посавотамнавске средње школе. Очигледно рађа се клуб који ће бити тврд орах за све у српској кошарци. Варошица фудбала дефинитивно постала је једно од великих места игре под кошевима.
По речима свих у клубу није било слабог места у тиму Владимираца а предњачио је са пет тројки Срђан Гавриловић. Тако тим из Владимираца наставља причу која имао топао летњи сјај којем се крај и не назире.
На табели, „Владимирци“ деле прво место са екипом „Ивањица“ (по 10 бодова), следе „Чачак“ и шампион „Ужице“ са по 9, „Лозница“ са 7 и последњи „Микс“ из Мајура са 6 освојених бодова. У следећем колу тим из Владимираца гостује екипи Лознице.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa