Инфо

16. јун 2011.16. јун 2011.
НАЧЕЛНИК ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ШАБАЦ ПРИРЕДИО ПРИЈЕМ ЗА ПОРОДИЦЕ ПОСТРАДАЛИХ ПРИПАДНИКА МУП-а

СТАЛНА БРИГА О ПОРОДИЦАМА ПОСТРАДАЛИХ КОЛЕГА

Поводом славе МУП-а, Светих Тројица, начелник Полицијске управе Шабац, Славиша Спасојевић, јуче је приредио пријем за породице колега који су изгубили животе или рањени на извршењу задатка. У петак, 10. јуна положено цвеће на гробове погинулих припадника МУП -а из Полицијске управе Шабац. Стална брига МУП-а за школовање, запошљавање и за решавање стамбеног питања чланова породица пострадалих
Припадници МУП-а Републике Србије, због природе посла којим се баве, изложени су ризику да изгубе живот док обављају редовне задатке. Овај ризик знатно је смањен у односу на протекле деценије, али је још увек присутан. Полицајци су, нажалост, још увек честа мета осионих банди и појединаца и често се дешава да изгубе живот, или да буду рањени док извршавају своје дужности.
Због тога је, ваљда, код припадника ове службе, много више него код других професија, изражена солидарност и брига за породице колега који су изгубили животе на послу. Таква солидарност присутна је међу припадницима МУП-а у целини, али у Полицијској управи Шабац са поносом истичу да ова Управа брине о породицама свих својих радника који су од деведесетих година прошлог века изгубили живот или рањени.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa