Инфо

20. јун 2019.20. јун 2019.

Недељни хороскоп: 20 - 26. јун

Ован
Љубав- Забрињавају вас партнерове изјаве или афективно понашање. Не допустите да нервоза доведе у питање вашу емотивну везу. Шкорпија вам ставља до знања да би радо прешла преко неспоразума.
Посао- Пословни пројекти су вам амбициозни, али ви се добро носите са тим .Уколико имате могућности да путујете, не часите ни часа, крените одмах.Краћи пут је известан и препоручљив.
Здравље- Улењили сте се, потребна вам је физичка активност.
Бик
Љубав- Супротстављате се некоме од колега, што ће вас оптеретити у наредним данима. Због тога сте емотивни живот потиснули у други план, па ћете се касније кајати. Запитајте се да ли сте претерали са својим захтевима и ситничавошћу.
Посао- Прилично сте нестрпљиви у вези са неким пословима који директно зависе од странаца .Ситуација захтева ризик, али само тако ћете моћи и да профитирате. Тренутне новчане проблеме нећете моћи да решите још десетак дана .
Здравље- Без промене
Близанци
Љубав- У емотивном смислу, делујете рањиво и тражите неко мирније уточиште . Потребна вам је нечија искрена подршка и разумевање. Желите да са партнером изгладите односе. Под условом да признате грешку то ће вам поћи за руком.
Посао- Послови су вам у стагнацији и морате да сачекате да прође наредни период уколико мислите да улажете свој новац. Неко је успео да вас превари. Имали сте издатак који још увек не можете да надокнадите.
Здравље- Обавезно идите код зубара.
Рак
Љубав- Налазите се у периоду када вам је емотивност повишена и могућности за романсу су велике. Не дозволите да повољан период по том питању прође поред вас. Слободни преживљавају буран период, тешко ћете препознати праву прилику.
Посао- Ваша главна преокупација су породична питања или питање некретнина. Ако радите у великој фирми, имате прилику да се истакнете. У великом сте искушењу да новац уложите у неизвестан посао. Водолија вам помаже да решите дилему.
Здравље- Потребан вам је мир.
Лав
Љубав- Не знате како да се поставите у ситуацији која захтева од вас стрпљење, а ви га немате баш на претек. Деца вам доносе велику радост. Слободни припадници покушавају да се опусте у лепом друштву, не мислећи на љубав.
Посао- Тренутно вам све добро иде,зато би требало да пожурите и у што краћем року обавите све важне послове јер ускоро долази време застоја.
У прилици сте да искористите добар углед који имате да би добили посао који прижељкујете.У сталној сте журби. То вам одговара, пошто је инертност особина коју не подносите.
Здравље- Без промене.Користите витамине да сачувате имунитет.
Девица
Љубав- На љубавном плану ствари се могу искомпликовати. Будите опрезни јер ће се трачеви брзо ширити, а могли би се знатно одразити на ваш брачни однос. Ускоро ћете ући у бољи период кад су ове ствари у питању.
Посао- Може доћи до значајних промена у вашим ставовима према послу и према породици Морате да употребите снагу своје воље, да се фокусирате на најбитније ствари а да оне споредне елиминишете.
Здравље- Ситуација се полако стабилизује.
Вага
Љубав- Тежите да будете у центру пажње. Ако не будете контролисали своја осећања, ући ћете у озбиљну свађу чак и са особом до које вам је веома стало. Потрудите се да се зауставите на време јер ово би могла бити опасна игра
Посао- Немирни сте и не држи вас место. Немате довољно концентрације и због тога се послови не одвијају онако како бисте ви то хтели. Шта вреди што се свега лишавате, кад су константно расходи већи од прихода.
Здравље - Ваша кожа је осетљивија него иначе.
Шкорпија
Љубав- Размишљате о окончању везе или неког односа који до сада није уродио плодом. Не желите више ништа да трпите, а осећај спутаности је реакција на стање тихог незадовољства.
Посао- Финансијску ситуацију добро проанализирајте и новац испланирајте према ономе чиме тренутно располажете јер очекивани кредити неће стићи у планираном року. Најбоље је да зато наредних пар дана не започињете неке битније послове. Пријатељи штите ваше интересе.
Здравље- Мањи проблеми са стопалима.
Стрелац
Љубав- Ако сте однедавно у новој вези или браку, предстоје врло узбудљиви моменти, али са много љубоморе и узајамног пребацивања. Могућа је нова љубав са једним ваздушним или ватреним знаком. Младји припадници планирају потомство.
Посао- Радите под великом тензијом и трудите се да постигнете све што сте себи дали у задатак али претпостављени као да нема много разумевања за вас.Не анализирајте грешке својих колега, јер вам неће опростити ниједну врсту критике.
Здравље- Костобоља
Јарац
Љубав- У вашем дому није више ништа као што је било. Постоје неке тајне које још увек нисте сазнали, а које би могле бити за вас врло битне. Нерадо поверавате било коме своје сумње..
Посао- Добро се пазите замке у коју можете да упаднете због наивности или претераног поверења у неке људе који то не заслужују .Избегавајте инат јер ћете наићи на препреке. Размислите о послу који вам се нуди.
Здравље- Пад имунитета није велики проблем,потрудите се да надокнадите ста фали организму.
Водолија
Љубав- Партнер је нервозан. Нисте у стању да одржите свој ауторитет, што је више него неопходно ако припадате старијој генерацији. Посветите време особи која вам је драга, и ако је икако могуће планирајте заједнички пут. Пред вама је пуно пријатних збивања, која на први поглед не обавезују. Ако направите прави избор, очекују вас ванредно пријатни тренуци.
Посао Стање на послу није сјајно,ипак послови се одвијају у границама прихватљивог. Финансијску ситуацију добро проанализирајте и новац испланирајте према ономе чиме тренутно располажете јер очекивани кредити неће стићи у планираном року . У великом сте искушењу да новац уложите у неизвестан посао.
Здравље- Реума
Рибе
Љубав- Ваши покушаји да створите хармоничну атмосферу, како на послу, тако и у дому, не доносе резултат због ваших претераних амбиција којих нисте ни свесни. Ускоро ће се ваши односи претворити у право пријатељство. Они који су били сами упустиће се у нову везу.Млађи коначно решавају емотивну збрку, остали статус непромењен.
Посао- Могућ је неочекивани успех у послу, нарочито ако захтева студиозност, неки посебан таленат, или способност да комуницирате са великим бројем људи. Имаћете понуду о којој би вредело размислити. Добићете добре вести од рођака.
Здравље- Главобоља и проблеми са синусима су пролазни проблем.
Љиљана Симеуновић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa