Инфо

16. јун 2011.16. јун 2011.
КОЦЕЉЕВА НА ИНВЕСТИЦИОНОМ ФОРУМУ “СРБИЈА“ У БЕЧУ

ИНВЕСТИЦИОНИ ПОТЕНЦИЈАЛИ

У протеклих неколико година највеће стране инвестиције у нашој земљи дошле из Аустрије. Осим коцељевачке општине на форуму учествовали Краљево, Ужице, Сремска Митровица, Шабац, РПК Сомбор, Пећинци и Кула.
У сарадњи Привредних комора Србије и Аустрије у Бечу је недавно одржан Инвестициони форум Србија који је пружио шансу појединим градовима и општинама из наше земље да презентују своје потенцијале и привуку стране улагаче. Аустријске компаније су једне од највећих инвеститора у Србији. Тренутно на подручју коцељевачке општине постоје две, Алас Холдинг и Раух Сербија, које су према речима помоћника председника општине за локални економски развој Бранислава Мићића саме по себи препорука да је у Коцељеви повољан амбијент за инвестиције.
- Осим аустријских компанија ту је и ЗА Фруит, српско-немачка фирма која успешно послује и која је други извозник смрзнутог воћа из Србије - изјавио је Мићић, чије је представљање инвестиционих потенцијала Коцељеве привукло велику пажњу 250 присутних представника аустријских компанија, фондова и других организација којима је подељен промо материјал и омогућен контакт.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa