Инфо

27. јун 2019.27. јун 2019.
Анализа пре паузе
БОКСЕРСКИ КЛУБ „МАЧВА

Анализа пре паузе

Пред летњу станку, руководство Боксерског клуба МАЧВА анализирало је и означила прву половину 2019. године као резултатски успешну. Предводник нове управе клуба Драган Митрић истакао је континуитет добрих резултата, али и још једно значајно достигнуће „Мачве“ после историјске титуле шампиона Европе коју је освојио Семиз Аличић претходне сезоне.
-После шест година донели смо сениорску појединачну титулу у Шабац, како волим да кажем, вратили смо титулу кући, у град где се овај спорт воли, а велики резултати посебно цене. Наш РАДЕ ЈОКСИМОВИЋ постао је сениорски шампион државе у мува категорији, успешно понео притисак фаворита и најавио велику будућност, не само шабачког, већ и српског бокса – рекао је Митрић.
Шампион континента СЕМИЗ АЛИЧИЋ у текућој години проглашен је најбољим на међународним ревијама у Зрењанину и Лазаревцу, захваљујући четири победе, а заједно са клупским другом Милом Јовановићем у суботу учествује у Ваљеву на међународном турниру.
-После овог надметања сви осим Аличића одлазе на паузу до 20. августа, док ће Семиз бити на припремема репрезентативаца за „Златну рукавицу“ у Суботици где ће боксовати репрезентативци из 20 држава – додао је Митрић.
Током зиме и пролећа „Мачва“ је освојила 11 медаља, четири златне, пет сребрних и две бронзане на Појединачном првенству Србије и Појединачном првенству Војводине, у Пироту, односно Шиду, док је у Лиги младих Војводине, екипно освојила четврту позицију у конкуренцији 36 клубова. У „Мачви“ наглашавају да би позиција била и виша, али на неколико кола више боксера из Шапца није имало одговарајуће ривале.
После одмора, следи нова сезона у Лиги младих, односно две ревије, у Темишвару и Мађарској.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa