Инфо

27. јун 2019.27. јун 2019.

Недељни хороскоп од 27. јуна до 3. јула

Ован
Љубав - Имате изузетно наглашену потребу за добијањем љубави и нежности. Оно због чега сте забринути јесте тотално разочарање у неког коме сте веровали, у кога сте полагали многе своје наде.
Посао - Спремни сте да прихватите нове обавезе . Поједини од вас могу се наћи у жижи догађаја на које се нисте у довољној мери припремили. Немојте губити време у чекању, јер време је новац, а њега никад довољно.
Здравље - Побољшање
Бик
Љубав - На љубавном плану сте променљиве среће.Појединима прети права збрка ако не будете пажљиви, посебно ако сте у ситуацији да разграничите љубав и пријатељство.
Посао - Пословна ситуација је обавијена велом неких нејасних околности у којима се ви баш не сналазите најбоље. Прецизирајте своје приоритете и своје циљеве .
Здравље - Алергија је ваш притајени непријатељ.
Близанци
Љубав - Бићете пуни воље и енергије, јаких жеља везаних за љубав. Све што пожелите можете и остварити. Уколико сте упознали нову љубав, реализоваћете је убрзо. Пријатни, чак незаборавни тренуци проведени са партнером.
Посао - Не кријете да имате велика очекивања и не можете да се помирите са просечним резултатима. Уколико спремате испите и планирате стручно усавршавање,прави је моменат да са речи пређете на дела.
Здравље - Стабилно
Рак
Љубав - Обратите пажњу на партнерова очекивања. Иако на први поглед делујете смирено,осећате јаку унутрашњу тензију.Смета вам партнерова безразложна љубомора .
Посао - Колебате се између више пословних понуда. Бићете у ситуацији да дуго размишљате и да опет не будете начисто како да поступите.
Здравље - Вратите се природи
Лав
Љубав - Данас зрачите неким посебним сензибилитетом и веома сте привлачни. У стању сте да лако уђете у неки флерт или да отпочнете неку нову везу. Умете да шармирате супротни пол.Ваша љубазност прија ,а око вас је увек пуно заинтересованих особа.
Посао - Уколико вам неко понуди додатни извор прихода, посао који би требало обављати на лак начин и у удобној атмосфери, тј.од куће - прихватите.
Здравље - У доброј сте кондицији
Девица
Љубав - Због чега од других очекујете оно што ни сами нисте у стању да учините? Партнер има другачије идеје,сачекајте да увиди своје грешке.Не можете неком наметати своје мишљење и вољу
Посао - На послу можете добити чак и јавно признање или похвалу за постигнути успех. Не пожурујте куповину некретнине није најсјајнији период за то.
Здравље - Бавите се спортом
Вага
Љубав - Напетост која је ових дана доминирала у вашим односима сада полако јењава. Остварићете нова познанства и пријатељства. Нема разлога да сувише маштате о стварима које су далеке и недостижне.
Посао - Мислите да се ствари се не одвијају жељеним током, па су могућа нервирања. Брзе одлуке чине вас успешним,али мала непажња умањује резултате.
Здравље - Избегавајте веће физичке напоре .
Шкорпија
Љубав - Слободне Шкорпије остварују успешну комуникацију са једном Вагом .Једна стара љубав пожелеће да вас види. Пријаће вам да освојите неосвојиво.Младји припадници постижу добре школске резултате.,
Посао - Улажете велики напор и фанатично приступате послу. Морате водити рачуна о томе да не прецените сопствене могућности и не произведете контра ефекат.
Здравље - Напетост
Стрелац
Љубав - Преосетљивост и осећај да вас нико не воли само је субјективан. Сви вас заправо воле, само то тешко допире до вашег срца. Осврните се око себе,једна Вага чека на ваш знак.
Посао - Бележите пословни и финансијски добитак. Новац може лако доћи, али сте склони превеликом трошењу. Пријатељски савет немојте игнорисати.
Здравље - Добро
Јарац
Љубав - Уколико изађете у кафић или било где, лако вам се може десити нестварно романтичан сусрет којем се нисте надали. Срећа је на вашој страни.Сусрет са неком сасвим новом особом данас вам је готово неизбежан.
Посао - Пошто се у односу на сараднике понашате супериорно,мораћете сами да одрадите неодложне послове, али ћете у потпуности бити задовољни исходом.
Здравље - Исцрпљени сте
Водолија
Љубав - Својим необавезним стилом комуникације успећете да поправите неке пољуљане односе у породици. Неко вас заводи и немојте се упецати на ту удицу. Зашто? Иза свега се крију неки интереси.
Посао - Окупирани сте послом од кога много очекујете. С тим у вези су могући контакти са иностранством.
Здравље - Малаксалост услед претераног рада .
Рибе
Љубав - Иако сте на први поглед стидљиви и смирени, ваша осећања су веома бурна. Размените искуство са пријатељима, па ћете наћи излаз.
Посао - Очекујте изузетан дан, по питању посла искористите све шансе. Понекад се ствари одвијају мукотрпно. Пошто то данас није случај, ослушните могућности и крените у акцију.
Здравље - Супер

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa