Инфо

4. јул 2019.4. јул 2019.
НЕ ПЛАШИМ СЕ ВАШИХ УВРЕДА  И ВАШИХ ТАБЛОИДА,ТРАЖИМ  ОДГОВОРЕ, ПРЕДСЕДНИЧЕ
Друго отворено писмо председника Заједно
за Србију Н. Зеленовића председнику Вучићу

НЕ ПЛАШИМ СЕ ВАШИХ УВРЕДА И ВАШИХ ТАБЛОИДА,ТРАЖИМ ОДГОВОРЕ, ПРЕДСЕДНИЧЕ

Александре Вучићу,
Као председник парламентарне странке и градоначелник јединог опозиционог и слободног града, пре неколико дана упутио сам Вам отворено писмо и затражио одговоре на врло конкретна питања која муче недавно потопљени Београд и велики део Србије.
Видно узнемирени, Ви који толико читате, изјавили сте да писмо нисте ни погледали, а уместо одговора који приличе цивилизованом председнику, од Вас сам добио само салву увреда и од Вас лично наручене неистините текстове у Вашим приватним таблоидима.
Још једном сте показали да нисте у стању да пристојно разговарате са било киме ко другачије мисли од Вас. То није добро! То је манир бахатих узурпатора и насилника.
Ако мислите да можете да ме уплашите, у великој сте заблуди. Ваше увреде за мене и људе који мисле слично као ја, а има нас све више - највеће су признање и доказ да смо у праву.
Нећемо да трпимо да нас понижавате док браните своје паликуће, своје сексуалне напаснике, своје мафијаше, своје корумпиране пајтосе и министре са очигледним везама са организованим криминалом. Дугујете одговоре на питања - не мени, него грађанима Републике Србије чији сте, још увек, председник.
Јавно Вас питам и позивам да одговорите:
Колико хиљада километара канализације може да буде изграђено и колико хиљада квадратних километара пољопривредног земљишта може да буде заштићено за 250.000.000 евра колико планирате да потрошите на фудбалске стадионе?
Колико црпних станица за рашчишћавање атмосферске канализације се може купити за 3.000.000 евра, које планирате да потрошите на јарболе и за 2.000.000 долара колико сте платили "Клинтон фондацији", како сте изјавили "зато што сте паметни”?
Колико чамаца за ванредне ситуације се могло купити за 1.800.000 евра, колико сте потрошили на музичку фонтану којој не ради музика?
У колико градова и општина се могло организовати одношење смећа из свих домаћинстава за суму од 15.000.000 евра, колико планирате да потрошите на гондолу, која би оскрнавила Београд и за још 300 милиона динара, колико баците сваке године на новогодишње, смешно би било да није тако тужно, кићење Београда?
Грађани Србије морају да знају истину, зашто градови и општине немају канализације, ни фекалне ни атмосферске.
Грађани Србије морају да знају истину, зашто већина градова и општина не чисте канале за одводњавање, за које су задужени.
Зато што сваке године, противуставно, и кршећи законе о финансирању локалне самоуправе и о буџетском систему,градовима и општинама,од Ваше приватне Владе буде дословно отето 120.000.000 евра. Ово се дешава већ шест година. И то је Ваша одлука.
Само Граду Шапцу је овим системским кршењем закона отето 30.000.000 евра.
И упркос томе, у Шапцу је приликом великих киша, грађанима за одбрану довољан кишобран.
Уместо што ме "нишаните" Ви лично и Ваши таблоиди по Вашој команди, дужни сте да грађанима Србије дате одговоре на постављена питања.
Да ли ћете то учинити у обраћању из Председништва или стојећи у фекалним изливима страдалих општина, мени је, као и грађанима Србије, свеједно. Само одговорите.

С поштовањем,
Небојша Зеленовић
председник Заједно за
Србију градоначелник Шапца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa