Инфо

16. јун 2011.16. јун 2011.
ШАБАЧКО ПОЗОРИШТЕ

ПОЛЕТ ШАБАЧКИХ БАЛЕРИНА

Балетски студио Шабац, прошле суботе на Великој сцени, одржао је годишњи концерт на коме су малене балерине показале свој таленат и умеће. Поред већ познатих кореографија премијерно су изведене две нове, а гости из Српског народног позоришта, Тијана Холик и Марко Стојановић, одиграли су сегмент из балета „Жизела“
На великој сцени Шабачког позоришта, у организацији Центра за игру и Културног центра Шабац, прошле суботе одржан је годишњи концерт Балетског студиа Шабац који је основан пре четири године. Присутни су поред већ добро познатих кореографија „Бебе“, „Патуљци“, „Вештице“, „Бумбари“, „Ритери“, „Полка“, „Музички тренутак“, итд., премијерно одгледали и „Лутке које оживљавају“ и „Сестрице“ у кореографији Љубише Николића који и води овај студио.
Пре доделе диплома и поклона за прошлу школску годину на Велику сцену Шабачког позоришта изашли су гости из Српског народног позоришта, Тијана Холик и Марко Стојановић, који су одиграли сегмент из балета „Жизела“ ““ „Пас де деуџ“ у кореографији Љубише Николића а уз музику Адолфа Адама.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa