Инфо

4. јул 2019.4. јул 2019.

Недељни хороскоп од 4. до 10. јула

Ован
Љубав - Комуникација коју сте имали са неким ко вам је привлачан је у застоју и ви имате само пар опција – или да гурате на силу (што ће функционисати врло слабо), или да се затворите у кућу (што баш и није нека опција), или пак да се посветите себи, својим пријатељима и неким другим стварима које вас чине срећним.
Посао - Оно чему будете посветили пажњу, али само уз велику одговорност и усмереност, врло брзо ће почети да показује солидне резултате. Немојте неке људе отерати од себе својим ставовима и поступцима. Више компромиса!!!
Здравље - Заиста би био ред да се више посветите шетњи, физичкој активности, боравку на свежем ваздуху. Не затварајте се у кућу.
Бик
Љубав - У вашим емотивним релацијама велика је ваша потреба за партнером, за блискошћу и нежношћу са његове стране. Но, вољена особа је тренутно у неким својим проблемима, па ћете морати да се задовољите повременим, ретким
Посао - У овом сте периоду задовољни приливима који су бољи од онога него што сте очекивали. Међутим, немојте се изненадити ако се појаве и неки већи трошкови, и то у другом делу недеље
Здравље - Усмерите се на неке ситније здравствене тегобе које вучете већ неко време,и крените да их решавате. Сада то можете доста лако и без проблема обавити.
Близанци
Љубав - Ако сте слободни, све што се ове седмице буде дешавало на емотивном плану, имаће неку повезаност са прошлошћу. Ово не морају бити само бивши љубавници, већ и особе које сте некада познавали и са којима сте изгубили контакт. Могућности за случајне сусрете или за поруку “из ведра неба”.
Посао - Увек сте збуњени кад неке ствари измичу контроли Уколико вам је стало да побољшате свој однос са пословним партнерима,прихватите савет колега.
Здравље - Имаћете склоност ка претеривању када је храна у питању, а све ово може произвести прилично неугодне проблеме са варењем. Потребно вам је више воћа и поврћа, а мање „тешке хране“.
Рак
Љубав - У вашим емотивним релацијама партнер ће се ове недеље отворити и коначно вам рећи све оно што вам замера и што му се не допада у вашем понашању. Схватићете да друга страна мисли да више љубави у вама нема, да сте постали немарни и да зелите крај везе.
Посао - Што се новца тиче, неке ситуације почињу да “стискају”, опомињући вас да мало повучете ручну кочницу када су трошкови у питању. Ви ћете имати склоност ка неумереном трошењу, па је итекако потребно да себе ограничите .
Здравље - Опет сте упали у период када своје здравље стављате на последње место. Мораћете озбиљније да се посветите овом сегменту
Лав
Љубав - Очекује вас емотивно неразумевање или нова расправа у сусрету са вољеном особом. Потрудите се да нит која вас спаја не нестане, одржавајте макар повремену комуникацију
Посао - Нисте незадовољни својим приливима, незадовољни сте трошковима И тиме што никако не успевате да их у потпуности контролишете. Таман помислите да сте закрпили “све рупе”, а нова се појави…
Здравље - Лоша концентрација је резултат премора,радите више ствари упоредо
Девица
Љубав - - Пред вама је прилика да стабилизујете све жељене односе. Путовање би могло да буде осујећено. Боље је да стишавате своје узавреле страсти него да провоцирате вољену особу.
Посао - Потреба да се “бахатите” И даље је јако присутна код вас, али неке ситуације су вас опаметиле, И немате намеру да поново дођете у исте. Зато ћете с е потрудити да максимално скрешете своје трошкове
Здравље - Могуће су алергијске реакцијеи код млађих и код старијих припадника овог знака.
Вага
Љубав - Слободне Ваге нису незадовољне тренутним дешавањима. Евидентно је да се пар припадника супротног пола „врзма“ око вас и да вам стоји удварање са њихове стране.
Посао - Солидни приливи, али и добре нове новчане прилике. Ипак, не будите наивни и лакомислени у неким ситуацијама добро процените на чему можете зарадити, а на чему изгубити текако могу отпочети. е потрудити да максимално скрешете своје трошкове
Здравље - Нервоза је резултат стресних ситуација у које су вас довели други.
Шкорпија
Љубав - У вашим емотивним релацијама ове су седмице актуелна променљива, али врло интензивна осећања. Ово ће бити мешавина страсти, посесивности, љубоморе. Нешто ћете теже функционисати са партнером и нон стоп се осећати као да сте на емотивној клацкалици.
Посао - Покушавате да контролишете ситуације око вас, али то је сада практично немогуће, па бисте требали да се мало опустите и пустите да све иде својим током. Истина је да и даље морате да се јуначки борите за оно што желите.
Здравље - Покушајте да будете умеренији, немојте јести на нервној бази.
Стрелац
Љубав - Лепи су дани пред усамљеним припадницима овог знака. Окружени сте позитивним људима, позитивним дешавањима , можда ћете у почетку бити мало статични, али ће вас све ово брзо „повући“ ,опустићете се и почети истински да уживате.
Посао - Реално гледано ,уопште није лоша пословна седмица пред вама. Повезаћете се поново са неким старим сарадницима, отворити врата нових пословних сарадњи и приметићете да имате више поштовања од стране ауторитета и надређених
Здравље - . Могућа појава бактерија у урину. Узимајте више течности.
Јарац
Љубав - Однос с партнером вас данас може потпуно избацити из такта. Морате научити да будете хладнокрвнији ако мислите да сачувате своје живце. Имајте у виду да се ради о особи која је привлачна и другима.
Посао - Пред вама је врло успешна пословна недеља. Врло брзо ћете схватити да сте у самом центру дешавања, да доста тога зависи од вас, да се сарадници и пословни партнери ослањају на ваше предлоге.
Здравље - Физички сте доста исцрпљени, па би вам одмор добро дошао.
Водолија
Љубав - Љубав је лајтмотив дана, који вас покреће из учмалости и тера у акцију. Није ни чудо пошто се лепо осећате и зрачите унутрашњим шармом. Партнер вам се данас осећа јако добро, па ће се то расположење пренети и на вас.
Посао - Водолијама ове седмице следи једна прилично неочекивана пословна понуда, буквално “из ведра неба”. Мало сте збуњени целом ситуацијом, а искрено речено нисте ни сигурни како бисте се снашли у свему томе.
Здравље - Могући су проблеми са дисајним органима.
Рибе
Љубав - Нико вам не треба, осећате се депресивно и крајње искомплексирано. Тешите се, стање је пролазно. Ако сте у дуплој вези, немојте се изненадити ако вам стигне захтев о безусловном опредељивању.
Посао - Стисли сте се по питању трошкова из вас је малтене немогуће извући и један једини динар…..Па и време је било да се опаметите и да не бацате тешко зарађени новац на непотребне ствари
Здравље - Проверите крвни притисак
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa