Инфо

4. јул 2019.4. јул 2019.
Ново Село за крај
ФУДБАЛ: ОКРУЖНА ЛИГА

Ново Село за крај

Последње место у којем се слави резултат у фудбалској сезони 2018/19. је Ново Село. У овом месту, у непосредној близини државне границе, селу од око 1.200 становника, мештани славе успех Фудбалског клуба МИЛАН ОРЛИЋ. Овај клуб је изборио место у Мачванској окружној лиги, дугој сезони, тежим путем. Головима најбољег играча Бранка Борића, у утакмици за попуну петог ранга и последњој утакмици у поменутој сезони на територији ФС Мачванског округа, Милан Орлић је победио „Јединство“ из Малог Зворника 2:1 и обезбедило промоцију, док је Зворничане, после само једне сезоне, вратило у међуопштински ранг. Меч је одигран у Липници.
Подсећамо, М. Орлић је најпре био трећи у МОЛ „Јадар“, потом је једини тим који је у предбаражу победио као гост. Славили су у Горњем Добрићу против домаћег „Јадра“. У мини бараж лиги, у првом колу су претрпели тежак пораз од Дрине из Бадовинаца 1:4, али их је победа 4:0 над Трешњевком вратила у игру и донела другу позицију и још једну прилику коју нису пропустили.
ДРИНА из Бадовинаца је претходне среде, у великом стилу, обезбедила своје место међу најбољим екипама округа. После 2:1 у предбаражу, против Будућности из Змињака, Бадовинчани су победили убедљиво у предбаражу, најпре Милан Орлић 4:1 (Мијатовић, Врачарић, Живковић, Крстонијевић), а потом и Трешњевку 4:2 (Мијатовић, Живковић два пута, Сарић).
После дуела у Липници познате су и дефинитивно све промене у Окружној лиги за наредну сезону. Пласман у зонски ранг изборили су: Младост (Прњавор) и Слога (Богосавац), док су из лиге елиминисани: Јевремовац, Јединство (Владимирци) и Јединство (М. Зворник). Нови чланови најјаче лиге под ингеренцијом ФС Мачванског округа су: ОФК Мајур, Видојевица (Лешница), Младост (П. Причиновић), Дрина (Бадовинци) и Милан Орлић (Ново Село).
Увек су могуће измене уколико нека од екипа иступи из лиге, али тренутно су ово званичне промене за следећу сезону.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa