Инфо

11. јул 2019.11. јул 2019.
ВАТЕРПОЛО: НОВАЈЛИЈЕ У ШАПЦУ

Трио договорио сарадњу

Састав Ватерполо клуба ШАБАЦ полако се комплетира, а нова три играча договорила су сарадњу са освајачем дупле круне у наредној сезони. Реч је о два млада играча, са репрезентативним искуством и једном искусном беку.
Искуство и квалитет у тим доноси Немања Матковић, ватерполиста који је поникао у Војводини, у којој је провео и претходну сезону. Рођен је 1993. године.
Конкуренцију на голу ојачаће репрезентативац Србије у млађим категоријама Павле Гавриловић, 19-годишњи голман, који је претходне сезоне бранио у крагујевачком „Радничком“ са којим је у две године, 2017. и 2018. године освојио Прву Б, односно Прву А лигу.
Матија Тонковић, доскорашњи ватерполиста суботичког „Спартака“ нова је алтернатива на бековској позицији у редовима најбољег клуба у држави. Наступао је за млађе категорије Србије, а учествовао и у највећим успесима суботичког клуба до сада.
Списак појачања није завршен и током наредне недеље очекује се да још неколико играча финализира преговоре са клубом и буде на располагању новом тренеру.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa