Инфо

11. јул 2019.11. јул 2019.

Недељни хороскоп од 11. до 17. јула

Ован
Љубав - Ових дана вероватно ће многи од вас почети да претерују у страстима или обратно, у хладноћи. Или ћете сваки трен желети да будете с вољеном особом или ћете т ежити потпуној самоћи. Сетите се правила златне средине и нађите равнотежу.
Посао - У послу ћете се углавном надмудривати. Утеху ћете налазити у приватном животу. С ауторитетима нећете стајати најбоље, а поготово сада. Не инсистирајте на с војим идејама, јер сте у неповољној позицији. Издржите уз разум и толеранцију.
Здравље - Солидно, без већих проблема.
Бик
Љубав - Пролазни несклад у емотивним односима и још више у вашим љубавним очекивањима учиниће да се осећате фрустрирано или усамљено. Било би добро прихватити оно што јесте и без великих амбиција чекати повољније дане. Они ће доћи .
Посао - Решили сте веће пословне дилеме и сад смелије идете напред. Мало по мало почињете да градите нове услове рада или нове пројекте. У себи носите ону светлост којом ћете пробудити многе око себе. Треба само да вам верују.
Здравље - Проверитре хормоне, могућ дисбаланс.
Близанци
Љубав - Страственост коју ћете показивати према другој страни понекад ће је уплашити. Чини се да сад тачно знате шта желите и очекујете исто од вољене особе. Ипак, требаће мало више такта и стрпљења да се искристалишу ставови. Будите умеренији.
Посао - Могуће је да ћете ових дана успоставити или обновити пословне контакте с људима који раде на неком другом континенту. То ће вам свакако донети добробит и проширити хоризонте. Колико год изгледало далеко, биће добро.
Здравље - Стомачни део је слаба тачка у овом периоду.
Рак
Љубав - Појавиће се ново светло на вашем љубавном небу. Ово сте дуго чекали и нећете моћи поверовати да вам се отварају нове љубавне прилике. Дотерајте се и изађите ван, међу људе. Ипак, немојте претерати са личном презентацијом.
Посао - Биће дана кад ћете се затећи у искушењу самодопадности. Ваша самопроцена треба бити реална и зрела. У сваком вашем потезу огледа се оно што носите у себи. Стога је боље препустити другима да говоре о вашем раду. Тако ће све бити уверљивије .
Здравље - Пазите се стомачног вируса.
Лав
Љубав - Стрпљењем и толеранцијом могли бисте побољшати однос с вољеном особом. Никаква расправа, а поготово мотивисана љубомором неће донети резултате. Време је играња игре затворених карата, па будите суздржани. Биће добро.
Посао - На послу ћете имати много занимљивих садржаја. Они чији је карактер рада креативан сигурно ће бити у плусу. Повезивање с младим сарадницима такође ће бити наглашено. Ви сами припремаћете и нове, боље услове рада.
Здравље - Требало би да обратите пажњу на крвну слику јер постоји могућност повишеног шећера у крви.
Девица
Љубав - Уколико било шта радите партнеру иза леђа, било да је у питању тајна љубавна прича или неке ситуације које сте из ко зна ког разлога сакривали од вољене особе у овој недељи може доћи до откривања, што би могло довести до озбиљнијих проблема у односу.
Посао -Нервирају вас неки ситни пропусти и грешке сарадника. Ако планирате важан разговор, покушајте да се сконцентришете на кључне ствари. Избегавајте опширна излагања, већ будите конкретни.
Здравље - Могуће су и алергије.
Вага
Љубав - Читав спектар променљивих осећања у вашим емотивним релацијама ове седмице. Ви касните у свему, немате довољно времена за вољену особу, закопавате се у посао и обавезе а друга страна то нема намеру да толерише. Њој је потребна комуникација са вама, кретање, љубав...
Посао - Запослени у свим делатностима повезаним с акцијом моћи ће у бављењу својим послом доћи до изражаја више него иначе. Чак и да направите неки помак, чак и да покренете пословне ситуације које су вам важне , тешко је да ћете бити задовољни у овој недељи. Све остаје некако „на дугачком штапу“ у смислу да, биће....само се не зна тачно када.... .
Здравље - Могућа нервоза јер сте више ангазовани него иначе.
Шкорпија
Љубав - Ваше љубавни апетити биће велики, а објективне прилике мало мање. Ипак, наћи ћете равнотежу и задовољство. Понеку фрустрацију поделићете с пријатељем или пријатељицом. Вољена особа ће се суздржати од критике. Биће углавном добро
Посао - Могуће је да ћете се затећи у ситуацији кад ће се најозбиљније мерити ваша достигнућа. Критеријуми би могли бити строги, али не бојте се ,имате све квалитете да добијете заслужено добру оцену. То ће покренути неке трансформације.
. Здравље - Потражите рекреацију за себе.
Стрелац
Љубав - Мало опуштање није на одмет. Бићете у пријатном друштву са особом супротног пола. Дан је одличан за флерт па га искористите, јер то заслужујете. Останите доследни себи и својим ставовима и не дозволите да гласине утичу на ваш начин испољавања емоција.
Посао - Будите опрезни коме отворно износите чињнице о свом послу. Једна мушка особа игра кључну улогу у овој причи и може да вам помогне. Немојте одбијати његову добру вољу јер сами, како сте навикли, нећете моћи.
Здравље - Одлично
Јарац
Љубав - Ваша љубавна прича наставиће се упркос вашим сумњама. Понекад ћете бити заиста збуњени шта вам се то догађа, али реалност ће вам доносити задовољство. Ако још увек тражите своју љубав, дотерајте се и изађите међу људе. Само не наглите у наступима.
Посао - У послу ћете се углавном надмудривати. Утеху ћете налазити у приватном животу. С ауторитетима нећете стајати најбоље, а поготово сада. Не инсистирајте на својим идејама, јер сте у неповољној позицији. Издржите уз разум и толеранцију.
Здравље - Добро
Водолија
Љубав - Уколико нешто кријете (а то је врло могуће, обзиром да однос са сталним партнером баш и није нешто подстицајан по вас) будите у овој седмици посебно опрезни. Порука, телефонски позив, чак и само ваше понашање може изазвати подозривост код вољене особе.
Посао - Оптеретићете се ситницама које вам неће донети посебну добит. Неко посматра ваше поступке, па можете бити и непријатно изненађени нечијом суровом истином упућеној управо вама.
Здравље - Добро
Рибе
Љубав - Имате осећај да је партнер само једним делом ту за вас, а тај један део није довољан да бисте се осећали сигурно. Потребна вам је живост, обострана размена добре енергије, потребан вам је мир у срцу и радост души а тога тренутно ни од корова .
Посао - Имате лошу или неадекватну комуникацију са сарадницима и колегама па се немојте баш претерано ослањати на информације које добијате од њих у овој седмици. Све два пута проверавајте, да се не бисте кајали касније.
Здравље - Алергијске реакције, могућности за промене на кожи.
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa