Инфо

18. јул 2019.18. јул 2019.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ОСУДА ПРОТИВЦИВИЛИЗАЦИЈСКОГ ОБРАЋАЊА ОДБОРНИКА СНС-А

Омладина странке Заједно за Србију осуђује бруталне нападе одборника СНС-а Горана Мијаиловића на градоначелника Шапца, и позива институције да процесуирају наведено лице, у складу са Кривичним закоником Републике Србије.
У обраћању са скупштинске говорнице, одборник Горан Мијаиловић, је изнео низ неистина, увреда и клевета, све са циљем да заплаши градоначелника Небојшу Зеленовића, чиме је истовремено и угрозио не само његову безбедност, већ и његове породице, укључујући и три малолетна детета, а да би на крају упутио и директну претњу насиљем из одборничке клупе.
С обзиром на то да одборници напредњачке партије константно понављају исту лаж, поручујемо им да је градоначелник на Косово отишао да помогне Србима који тамо живе, и баве се пољопривредом. Наша је дужност да помогнемо колико можемо, а преношење знања и искуства је изузетно велика помпћ. За разлику од Вас, којима је дужност да гледате искључиво личну корист, а народ на Косову препуштате локалним мафијашима.
Том приликом градоначелник Шапца се сусрео и са градоначелником Пећи, који је изабран на избприма које је подржала Српска листа (СНС на Косову), и која седи заједно у тој градској власти. Практично, градоначелник се сусрео са представницима СНС-а на Косову. Такође, подсетићемо Вас и да Ваш кадар (два министра) седе у Влади тзв. Косова која нам је увела таксе од 100%.
Својим срамотно лажним изјавама да је Небојша Зеленовић наводно издајник, Горан Мијаиловић је дао легитимитет свима онима који су превише острашћени, и поводљиви, да угрозе безбедност градоначеника, његове супруге, његових родитеља, и његове деце. Притом, СНС у Шапцу је странка која је објавила адресу становања градоначелника.
Позив на линч, и отворене претње физичким насиљем, које је упутио одборник Горан Мијаиловић, као и све лажи изречене данас по нашем граду, противцивилизацијска су тековина коју Српска напредна странка негује и подржава.
Од Александра Пајића, шефа одбпрничке групе ове партије, очекујемо извињење упућено градоначелнику, његовој породици, и свим грађанима Шапца, за понижавајуће понашање његових одборника, које сви морамо да трпимо. А надамо се да ће ускоро уследити и искључење из партије Горана Мијаиловића, као што би било нормално свуда у свету.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ОМЛАДИНЕ ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa