Инфо

18. јул 2019.18. јул 2019.

Недељни хороскоп од 18. до 24. јула

Ован
Љубав - Овог месеца ћете уживати у љубави. Ако сте у вези, све иде како сте замислили да треба, нема разлога за бригу. Потрудите се да се усмерите на уживање. Поставите се као пријатељ према партнеру. Слободни, желећете да будете стабилни, па нећете срљати у неозбиљан однос. Пазите кога бирате
Посао - Што се посла тиче све ће ићи брже него иначе, нарочито поцетком недље. Прилив новца је очекиван. Трошкови ће бити повећани. Добри односи са колегама ће донети побољшање на послу. Будите агилни и немојте да успоравате себе.
Здравље Енергични сте и добро ћете се осећати током целог месеца.
Бик
Љубав - Ове недеље ћете бити склони флерту. Дајте све од себе да не угрозите везу, ако сте заузети, него угодите партнеру. Иако имате пуно обавеза, потрудите се да се фокусирате на партнера. Слободни, изађите до града са пријатељима, па преко њих можете да упознате неку особу која је за стабилну везу.
Посао - Могућ је прилив новца. Бићете веома задовољни, све ће ићи брже него обично ове седмице. Битно је да не остављате ништа за други дан, него завршавајте све одмах. Неке особе вам могу правити проблем на послу. Потрудите се да се посветите темељно свему.
Здравље - Имате вишак енергије, могућа и главобоља.
Близанци
Љубав - Слободни, на путовању или неком јавном месту можете упознати више особа које вам одговарају. Немојте на брзину да доносите одлуку о томе са ким бисте могли да уђете у везу. Заузети, љубав цвета и све је баш идеално.
Посао - Могућ је прилив новца. Бићете веома задовољни послом. Све ће бити како треба, само је битно да не трошите превише новца. Будите одговорнији и платите рачуне на време. Овог месеца ћете проћи одлично и ако сте тросили превисе.
Здравље - Добро
Рак
Љубав - Склад и хармонија у породици. Иако сте склони флерту, однос с партнером вам је одличан.На сентименталном плану вас очекује пријатан период тако да можете да се опустите и уживате.
Посао - Пословно сте растрзани и преоптерећени. Покушајте да смањите обавезе и више да се одмарате. Један посао који већ неко дуже време припремате ће коначно доживети своју реализацију.
Здравље - Не пријају вам промене времена.
Лав
Љубав - Тајанствени сте и мистериозни, што вам неће помоћи да се извучете из неприлика када оне дођу. Морате да мењате неке ствари из корена како се не би нашли у нежељеној позицији. Окрените се љубави и браку. Уколико нисте упловили у брачне воде, ушли сте у повољан период.
Посао - Финансије вам се данас заиста поправљају. То вас чини посебно радосним јер сте последњих дана исувише трошили. Прионите на посао и материјализујте указану пословну предност.
Здравље - Преконтролишите притисак
Девица
Љубав - У конфликту сте са самим собом.На моменат сте егзалтирани, да би ускоро постали потпуно равнодушни. Врло сте лепи и привлачни супротном полу. Зрачите неком посебном нежношћу, па вам је ово повољан дан за љубав.
Посао - Затворени сте према околини и покушавате да своје идеје спроведете у дело ослањајући се искључиво на сопствене закљуцке.Недостаје вам самопоуздање које само успеси могу да вам врате.
Здравље - Здравље вам је добро
Вага
Љубав - Напокон леп дан. Не размишљате о томе шта би било кад би било, већ се понашате спонтано. Уживате у тренутку. Вече је резервисано за романтичне тренутке с вољеном особом. Добре вести из иностранства. Размишљате о заједничком путовању али немате објективне изгледе да то остварите .
Посао - У вама се покренуо такмичарски импулс и не мозете да се задовољите са просечним резултатима Имате доста снаге да пословне обавезе ефикасно решите. Повољна прилика за зараду. Не оклевајте.
Здравље - Без промене
Шкорпија
Љубав - Емотивно се налазите у великој кризи која мора да се разреши у наредних неколико дана.Нисте задовољни постојећим стањем и решени сте да уведете промене. Потражите савет неке особе у коју имате поверења и нећете се покајати.
Посао - Растрзани сте на више страна и то вам омета концентрацију. Не можете да се усредсредите на један посао и урадите га како ваља. Однос са претпостављеним ће бити од пресудног значаја и то имајте на уму. Зауздајте свој его и покажите тактичност и смисао за дипломатију.
Здравље - Узимајте више минерала и витамина.
Стрелац
Љубав - С обзиром да својим односом с партнером нисте баш најзадовољнији, пред вама је прилика за једну тајну везу.Слободни припадници знака ће упознати неке занимљиве особе и бити у дилеми која је од њих права.
Посао - Неприлике на послу ће вас обесхрабрити и негативно одразити на ваше самопоуздање.Не ослањајте се на колеге јер вам неће помоћи.Мањи новчани губитак.Све ће проћи, па и овај лош период .
Здравље - Добро
Јарац
Љубав - Емотивни живот вам је тренутно у другом плану што касније може да вам се освети. Преосетљиви сте готово у сваком погледу. Пошто то ничему не води, покушајте да спасете нерве и смањите напетост.
Посао - Доста повољна ситуација на пословним плану. Материјално стање вам се поправља а послови су у успону. У појединим случајевима извесна је промена фирме или додатни посао. Морате водити рачуна о томе да не прецените сопствене могућности и не произведете контраефекат.
Здравље - Главобоља
Водолија
Љубав - Имали сте складне односе у кући који ће бити добар предуслов за наступајуће изазове који вас очекују.. Емотивна несигурност је пролазног карактера. Од Ракова бежите што даље, јер ће утицати на то да ваши комплекси дођу до изражаја.
Посао - Имаћете муке да пронађете заједнички језик са својим окружењењем. Искористите сплет добрих околности, интуиција ће вам помоћи да избегнете ризик. Треба водити рачуна о томе да све радите легално и да избегавате махинације. Нека неугодно искуство буде опомена.
Здравље - Неопходно вам је више одмора и опуштања.
Рибе
Љубав - Иако сте на први поглед стидљиви и смирени, ваша осећања су веома бурна. Размените искуство са пријатељима, па ћете наћи излаз. Својим необавезним стилом комуникације успећете да поправите неке пољуљане односе у породици.
Посао - Очекујте изузетан дан, по питању посла искористите све шансе. Понекад се ствари одвијају мукотрпно. Пошто то данас није случај, ослушните могућности и крените у акцију. С тим у вези су могући контакти са иностранством.
Здравље - Избегавајте веће физичке напоре .
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa