Инфо

25. јул 2019.25. јул 2019.
Саобраћајни полицајци добили кациге
РЕДОВНИ САСТАНАК ТЕЛА ЗА КООРДИНАЦИЈУ ПОСЛОВА БЕЗБЕДНОСТИ У САОБРАЋАЈУ

Саобраћајни полицајци добили кациге

Представницима одељења саобраћајне полиције Полицијске управе Шабац кациге је уручио председавајући Тела за координацију послова безбедности и председник Скупштине града Немања Пајић
Тело за координацију послова безбедности у саобраћају града Шапца састаје се сваког месеца. На састанку одржаном прошле седмице поред редовних активности подељено је седам кацига за исто толико саобраћајних полицајаца обучених за рад на мотору.
Ради се о савременим флип-ап кацигама, марке „Каберг“ чија безбедност је оцењена са максималних пет звездица. Због веће уочљивости флуоресцентно жуте боје су.
Представницима одељења саобраћајне полиције Полицијске управе Шабац кациге је уручио председавајући Тела за координацију послова безбедности и председник Скупштине града Немања Пајић.
-Једна од активности овог тела јесте и опремање саобраћајне полиције нашег града. Они су изразили потребу за кацигама. Чули смо да ће у ово одељење стићи и још један мотоцикл. Верујемо да ће све то заједно допринети већој безбедности свих учесника у саобраћају, изјавио је Немања Пајић.
Одељење саобраћајне полиције има седам полицајаца обучених за рад на мотору. Сваке године обнављају лиценце и полажу испите исте тежине као и први пут.
Као једна од мера за повећање безбедности на улицама Шапца најављено је и чешће појављивање мотора пресретача, који ће контролисати све учеснике у саобраћају.
На састанцима Тела за координацију послова безбедности у саобраћају сваки пут се говори о резултатима постигнутим претходног месеца, а овога пута почеле су припреме планова за следећу годину. Разговарало се шта треба урадити на инфраструктури, на који начин радити на превентиви и које мере треба предузети у наредној години да безбедност у саобраћају у Шапцу буде на што вишем нивоу.
M.M.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa