Инфо

16. јун 2011.16. јун 2011.
ДАНАС ПОЧИЊЕ ФЕСТИВАЛ

РУЖЕ ЛИПОЛИСТА

У организацији Туристичке организације Шабац, МЗ Липолист и Удружења “Руже Липолиста“, од 16. до 18. јуна у Липолисту биће одржан 17. фестивал ружа
Овог јутра, организатори традиционалне манифестације цвећа, у пешачкој зони у Шапцу, нашим суграђанкама ће поделити 1.000 ружа. Цветови би требали симболично да послуже као позивнице за посету Липолисту у наредним, фестивалским данима. Очекује се учешће око 25 излагача цвећа. Долазак гостију из Русије и Мађарске. Новина овогодишњег фестивала је такмичење у изради аранжмана од ружа ученика средњих пољопривредних школа из Србије.
- Фестивалске активности почињу у четвртак, у преподневним часовима када ће Шапчанкама бити подељено 1.000 ружа. За четвртак вече, у дворишту основне школе у Липолисту, заказан је наступ групе “Легенде“. Концерт ће почети у 21 час ““ рекао је директор Туристичке организације Шапца Драгојло Лазић.
Програм ће бити настављен у петак у амбијенту етно села породице Топаловић. Након наступа секције КУД “Абрашевић“, који је предвиђен у 18 часова, биће приказана монодрама “Наша ствар“. Текст Андреја Јелића Мариковог извешће Небојша Дугалић.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa