Инфо

25. јул 2019.25. јул 2019.

Недељни хороскоп од 25. до 31. јула

Ован
Љубав - Не стављајте партнера у други план због посла. Организујте се боље. Ако сте слободни, више особа вам се допада у окружењу, али немојте чекати да вам неко приђе. Преко посла или на путовању можете упознати неку занимљиву особу.
Посао - Што се посла тиче, имаћете осетан прилив новца. Није то проблем, него је проблем што превише трошкова имате. Не можете никако да изађете на крај са свим рачунима и обавезама. Потрудите се да одредите приоритете. Ако можете да дођете до још једног посла, то не би било лоше.
Здравље - Могућ је проблем са циркулацијом, крећите се више.
Бик
Љубав - Диван дан, зар не? Напокон можете да се препустите свим животним радостима. На себи својствен начин уживате у тихој срећи. Оно што вам причињава посебно задовољство јесте склад који сте нашли у себи и са собом. Партнер напокон признаје своју грешку и повинује се вашим правилима. Помирење!
Посао - Од вас све зависи. Не можете никога да кривите за неуспех, па се потрудите да дате свој максимум да до тога не дође. Уложите више енергије у посао, дајте све од себе. Није добар период за промене. Пазите коме се поверавате јер то неко може да искористи против вас. Будите ефикасни и брзи и тако ћете брже доћи до напретка и зараде.
Здравље - Шетња вам фали
Близанци
Љубав - Сигурни сте у себе, али преосетљиво реагујете на све што се дешава у емотивним односима, без озбира на то да ли се ради о партнеру, члановима породице или пријатељима. Имате прилику да се сретнете са Биком или Вагом, које дуго нисте видели
Посао - Одличан је месец за новац и посао. Све иде како треба. Прилив новца је очекиван. Могући су и неки мањи трошкови. Битно је само да не идете у импулсивну куповину. Немојте на брзину да одрађујете обавезе, већ будите темељни. Најбоље би било да све радите сами, али ако нешто не иде како треба, распитајте ко вам може помоћи
Здравље - Добро
Рак
Љубав - Веома сте заљубљиви и спремни да се упустите у нове авантуре и то с неким кога не познајете довољно, а неодољиво вас привлачи. Покушајте да се мање нервирате ако вам нека женска особа из фамилије буде давала савете које никако не желите да прихватите.
Посао - Дан није повољан за решавање пословних проблема и склапање уговора. Уколико сте у било каквој вези са здравственим установама, не надајте се повољном исходу. Од вас се очекивало да будете стрпљивији, али нажалост, погубили сте живце. До краја месеца се примирите. Тек тада ће вам кренути.
Здравље - Преконтролишите притисак
Лав
Љубав - . Мало више ћете форсирати вашу ватрену природу, а партнеру то неће пријати.Зауставите се кад се ствари отргну контроли не дозволите да вас води его.Могуц интересантан сусрет половином недеље.Надајмо се да це заузети одолети искусењу.
Посао - Поведите рачуна о томе да се не погубите у мноштву планова. Иако сте способни да решите сваки проблем, иако нижете успехе на све стране, треба мало успорити темпо и окренути се самом себи. То је најбољи начин да дођете до душевног мира, који вас повремено напушта. Нисте ви криви!
Здравље - Обратите пазњу на килограме јер су они камен спотицања за многе васе проблеме.
Девица
Љубав - Оно што је драго вашем срцу,не значи да представља и добру емотивну одлуку. Трошите се емотивно,а та особа то не заслужује Овај викенд искористите на прави нацин. Помирење је можда оно о чему би требало размислити, посебно ако сте недавно прекинули везу или је у њој још присутан озбиљан сукоб .
Посао - Могућ мањи добитак .Среда је добар дан да позовете дузнике и потсетите их на обавезе које имају према вама. Уколико полажете испит или треба да добијете неку сатисфакцију, прави је моменат. Сва ваша енергија усмерена је тренутно на посао и промену статуса.
Здравље - Преосетљиви сте, на себе преузимате ризике што може узроковати болести
Вага
Љубав - Не волите промене па некад останете у некој вези коју би неки други припадник давно напустио.Диван сте и позртвован партнер па се некад супротна страна осили и трази немогуце.Држите се својих принципа,исплатиће се.
Посао - Секирате се да ли ћете у новом послу имати добре резултате.Будите упорни и све ће се средити.Не допустите било какву врсту зависности од других људи, ослоните се искључиво на своје снаге и не будите лакомислени. Ако нисте вешти у нелегалним и шпекулативним активностима, будите веома опрезни.
Здравље - Чувајте се повреда услед пада, јер лако може доћи до прелома
Шкорпија
Љубав - Емотивни план вам је повољан али су могуће расправе са партнером.Морате бити спремни на прави љубавни рат.Победице онај ко уме да воли па ако ту врлину цесто присвајате за себе,сада цете открити да је заиста ваша. Нова љубав је на видику. Потрудите се да делујете шармантно и заводљиво у сваком погледу . За поједине парове ово је период који наговештава принову.
Посао - Финансије су нестабилне ,а ваше потребе из дана у дан расту.Стога контрола трошкова једини је начин да избегнете црвени салдо на рачуну.Налазите се пред одређеном дилемом и нисте у стању да сами донесете праву одлуку.
Здравље - Чувајте се повреда услед пада, јер лако може доћи до прелома костију.
Стрелац
Љубав - Иако на први поглед делујете смирено,осећате јаку унутрашњу тензију.Смета вам партнерова безразложна љубомора . Планирајте сусрет са особом која вас инспирише на добро расположење. Рак вас шармира .
Посао - Ако је ваша позиција руководећа, немојте искључиво наметати своје ставове већ саслушајте и мишљење сарадника Ово је период из кога можете изаћи богатији за искуство успеха или пада, зависно од ваших амбиција .
Здравље - Старији припадници– могли бисте да проверите стање зуба и десни.
Јарац
Љубав - Умете да шармирате супротни пол.Ваша љубазност прија ,а око вас је увек пуно заинтересованих особа. Неко у вама побудјује велико интересовање, добро располозење асоцира вас на пријатне успомене.Стрелац покушава да се врати и прави се као да вас није повредио.
Посао - Нисте неко ко седи скрштених руку и жали се. Активно се борите и добијате заслужено признање Понекад прецењујете личне могућности, али околина има довољно разумевања за ваше пословне идеје и енергичност.
Здравље - Без промене
Водолија
Љубав - - Пољуљана хармонија са партнером бице поново успостављена,првенствено због васе спремности да сагледате ситуацију из његовог угла. Заборавља да сте ви старо злопамтило и да је потребно да се извини и тек онда са сачека да ли ћете ресити да опростите.Опростите!
Посао - Осећате нагли прилив енергије и чини вам се да можете да се упустите у коштац са сваким проблемом. Лакомисленост или помисао да се налазите испред других,илуструје класичан пример самољубља.Искористите правилно енергију.
Здравље - - Ниво стреса је повремено доста велики, па неки од вас могу имати проблема са нервозом и несаницом
Рибе
Љубав - Могућа је свађа са партнером због новца. Склони сте да једно другом пребацујете с тим у вези. Истина је на средини. Ипак се волите. Да би се поремећени односи са партнером стабилизовали, неопходно је да се повремено ставите у његов положај и размислите о његовим потребама.
Посао - Веома је вазно на време подмирити обавезе,платити рачуне и заборавити на ма какве ризичне трансакције ,посебно ако имају везе са особама сумњивог морала .
Здравље - Избегавајте газирана пића,задимљене просторије,сетајте,трците..у преводу улењили сте се и нисте пазили на исхрану зато сада осецате одредјене тегобе.
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa