Инфо

25. јул 2019.25. јул 2019.
Поштујемо жеље играча
ФУДБАЛ: ДАРКО ТЕШОВИЋ,
ТРЕНЕР ФК „МАЧВА“

Поштујемо жеље играча

Иако је одлазак стандардних играча увек проблем за клуб, у најави сезоне, тренер Дарко Тешовић се осврнуо на одлзак неких фудбалера, истичући да је клуб поштовао њихову жељу да промене средину и покушају да нађу, пре свега, финаксијки бољи ангажман.
-МАЧВА је велики клуб, традицјом дужом од велике већине других у Србији, но ми нисмо клуб који у финансијском аспекту може да се мери са иностранством или неким домаћим тимовима, те су некада продаје неизбежне. Знам да навала многима делује као оштећена, али нама је отишао само један стандардан првотимац Гаврић, Гемовић то није био, а довели смо неке нове.
Ненад Гаврић је одучио да се опроба у иностранству.
-Мени је жао што је отишао, био је стандардан првотимац и важан део нашег тима. Разумем његову жељу да потражи срећу у иностранству и покуша на тај начин да обезбеди себе и породицу. У Мачви је показао квалитет. Желиму му срећу у потрази за клубом. Колико знам још није нашао ангажман и за њега су врата Мачве увек отворена.
Петар Гигић ће, обући дрес „Партизана“.
-Рачунали смо на Петра, али тешко је убедити играча да не одлази у Партизан. Моје гледиште је да када Звезда или Партизан желе неког вашег играча, то сведочи да радите добро и ја бих желео сваком да се за њих интересују највећи.
Лазар Ивић, дефанзивни везиста је одлучио да поново напусти Мачву.
-Рекао је да се заситио средине, да не жели борбу за опстанак и ако неко не жели да игра за клуб, нема разлога да то ради под присилом. То су млади момци, некада не размишљају зрело, моје је да покушам да дам савет, неко прихвати, неко не. Мислим да је и он без клуба, желим му срећу да пронађе жељену дестинацију.

Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa