Инфо

1. август 2019.1. авг 2019.
Припреме  према плану
ФУДБАЛ: ФК „РАДНИЧКИ“ ШАБАЦ

Припреме према плану

Шабачки РАДНИЧКИ је у завршној фази припрема за другу узастопну сезону у зонском рангу такмичења. Шапчани већ раде више од месец дана, одиграли су неколико припремних дуела и контуре тима који ће понети терет јесење полусезоне се увелико назиру.
- Задовољан сам радом момака, сматрам да смо почели на време припреме и верујем да имамо квалитетан и добар тим који је кадар да оствари боље резултате него у првој зонашкој сезони. Трудимо се да тим чине наша деца, односно млади момци из Шапца и околине, уз неколико искусних играча. Било је одлазака, али је остало и неколико стандарних играча из претходних сезона. Задовољан сам напретком из меча у меч током припрема. Иако смо изгубили у Пећинцима, апсолутно смо парирали екипи која је виши ранг у односу на нас, некадашњем суперлигашу, а нисмо играли у пуном саставу, недостајали су, између осталих: Ширгић, Петровић, Лончар – истиче тренер Ђорђе Михаиловић.
Тренер другог најстаријег шабачког фудбалског клуба очекује напредак у квалитету целе лиге, проширене са још два члана.
-Осим четири рунде више, мислим да ће Зона наредне сезоне бити јача и квалитетнија него претходне, више екипа има амбиције да се бори за врх, те се као љубитељ фудбала радујем добрим мечевима, а као тренер трудим се, са својим сарадницима, да створимо тим који ће квалитетом показати да припада овом рангу – додаје Михаиловић.
До сада, током лета, РАДНИЧКИ је савладао ОФК Шабац 2:1, играо нерешено против Лознице, српсколигаша, 1:1, уз поменути пораз 2:3 у Пећинцима.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa