Инфо

8. август 2019.8. авг 2019.
Стара улица, нови сјај
АСФАЛТ У УЛИЦИ СТОЈАНА ЧУПИЋА

Стара улица, нови сјај

Позивам родитеље ученика који ће сад да крену у школу да размишљају о јавном превозу јер ће њихова деца имати могућност да се превезу комотно и да стигну до различитих делова града у било коју школску установу. Са друге стране ми и даље настављамо према приоритету да асфалтирамо и нећемо се овде зауставити
Нови градски превоз од јесени ће пролазити и кроз улицу Стојана Чупића која је прошле недеље реконструисана.
Градоначелник Небојша Зеленовић очекује да ће јавни превоз олакшати родитељима свакодневне активности јер ће деца имати могућност да јавним превозом дођу до школе и других делова града.

-Превоз ће повезивати различите делове града са јавним институцијама и школама. Јако је важно да читав круг завршимо и сад приводимо крају асфалтирање улица које су део концепта новог јавног превоза. Позивам родитеље ученика који ће сад да крену у школу да размишљају о јавном превозу јер ће њихова деца имати могућност да се превезу комотно и да стигну до различитих делова града у било коју школску установу. Са друге стране ми и даље настављамо према приоритету да асфалтирамо и нећемо се овде зауставити. Очекујем да посетимо радове и у улици према Новом гробљу где ћемо имати потпуно нов приступ и најбољи начин да људи дођу до гробља и да паркирају аутомобиле. Тај део ће такође бити на линији градског превоза. Нови јавни превоз ће бити на корист младима, али и нашим сениорима. Имаће могућност да се за 15 минута превезу са једног на други крај града и да смањимо саобраћајну гужву у граду, да смањимо притисак на паркирање. Да наши родитељи престану да буду шофери својој деци, а да град преко фирме која ће испоручивати услугу пружи најбољу могућу услугу са најмањим степеном загађења, рекао је градоначелник приликом посете радовима у улици Стојана Чупића.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa