Инфо

8. август 2019.8. авг 2019.
Музичке вибрације
"Летња сцена парка" - нови
музички садржаји у Шапцу

Музичке вибрације

Културни центар Шабац организује, „Летњу сцену парка“ током августа месеца. Планирано је да музички догађаји употпуне културну понуду града. Први концерт биће одржан у четвртак, 8. августа, од 21 час, на сцени у Великом парку, где ће посетиоци имати прилику да чују Дј Марушке.

-На новој сцени у Великом парку биће реализован нов културни садржај и програм у сјајном простору који ће оплеменити понуду града, посебно културни део. Сви смо се сложили да је сцена у парку одлична за летња дешавања, тако да ћемо и део понуде наше установе представити управо тамо. Програм је намењен свим нашим суграђанима који у врелим летњим данима желе да уживају уз добре концерте – истакла је директорка Културног центра Соња Петровић Јагић.

Сви концерти се реализују у оквиру пилот програма Културног центра, „Летња сцена парка“, почињаће од 21 час, а планирано је да се укључи 12 шабачких бендова, који ће свирати у Великом парку, четвртком, петком и недељом, уколико временске прилике то буду дозвољавале.

Дј „Марушке“ и бенд "Озонска рупа над Холандијом" отвориће „Летњу сцену“. Културни центар припремио је и програм за најмлађе суграђане. Представа за децу биће изведена 15. августа са почетком у 19 часова.
-Идеја је да промовишемо шабачке бендове који ће наступати у Великом парку како би више посетилаца имало прилику да чује добру музику, домаћих извођача. Сви су веома заинтересовани да наступају у родном граду, јер немају много прилика за то. Одзив је одличан и очекујем да ће своје концерте имати и Тамбурашки оркестар „Бисерница“, као и Вокално-инструментална група „Шапчанке“. Потрудићемо се да буде заступљен широк дијапазон музичких праваца, од тамбурашког звука, преко џеза, блуза, фанка до рокенрола – рекао је музички уредник програма Владимир Недељковић.
Организатор „Летње сцене парка“ је Културни центар Шабац, уз подршку Града Шапца и Јавно-комуналног предузећа „Водовод“.
На представљању програма медијима присуствовали су: директорка Културног центра Соња Петровић Јагић, директорка ЈКП „Водовод“ Даниела Ловрин Гавриловић, музички уредник програма Владимир Недељковић, представник Градске управе Дејан Живановић, аутор програма, Александра Марковић и Дејан Петровић.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa