Инфо

8. август 2019.8. авг 2019.

Недељни хороскоп од 8. до 14. августа

Ован
Љубав - Пријатељски сте расположени према свима, па и према вољеној особи. Слободно будите идеалиста, особа која вам се допада потписаће предају пред вашим упорним удварањем. Будите искрени до краја.Слободни припадници могу очекивати испуњење давне жеље,али само уколику успеју да одоле замци коју носи страсна авантура са врло ексцентричном особом.
Посао - Динамичан друштвени живот биће одлична база за остварење плана, који вам се сада чини јако примамљивим и могућим решењем једне компликоване пословне ситуације . Обратите пажњу на старе сараднике ,не заборавите да се захвалите на помоћи коју сте добијали кад вам је била неопходна.
Здравље - Наставите да узимате витамине и неће бити проблема.
Бик
Љубав - Љубавни живот вам је нестабилан, али можда је овога пута одговорност за то на вама. Потребно је да негујете љубазност и не затварате се у свој свет.Дугујете то укућанима.Може се рећи да вам је повремено досадно,јер оно сто сте освојили више није изазов а нових интересантних прилика нема.
Посао - Користан је период за преговоре, тражење повишице и решење папиролошких проблема.Веома сте амбициозни и то вам троши пуно енергије. Важно је да направите добар избор сарадника и да у нови посао уложите сво своје знање.
Здравље - Покушајте да контролишете навику да се преједате,која је посебно јака у тренуцима менталног напрезања или емоционалних напада.
Близанци
Љубав - Жал за старом љубављу присутна је код слободних припадника знака,иако не у значајнијој мери.Средином недеље је могућ сусрет са особом са којом имате одлично разумевање, али флуид недостаје. Сусрет са Водолијом има шансе да донесе пуно пријатних изненађења и узбуђења
Посао - У великом сте искушењу да новац уложите у неизвестан посао.Свој новац би било добро дрзати подаље од себе и од других,јер трошење вам поправља расположење,а угрожава сигурност. У проблемима са комуникацијом, у пословном окружењу, кључну помоћ би вам могле пружити особе лепшег пола
Здравље -Нисте у кондицији
Рак
Љубав - Немате разлога да се пожалите на било ком плану, разлога за љубомору такође немате. Ако сте у вези, ово је период у којем ћете лако комуницирати са партнером што ће бити добар предуслов за поновно осећање испуњености и среће.Сетите се старијих чланова породице ,посетите их,назовите их ,обрадујте их.
Посао - Амбициозни сте, не баш најпрактичнији, заправо једина опасност је нереална процена ситуације. Будите умерени. Поједини од вас би, готово чудом, могли решити пословне неприлике које вас муче већ дуже време.
Здравље - Ако не гледате да се одмарате чешће и да спавате колико вам је потребно, код неких од вас може доћи до блажег пада имунитета и осећаја исцрпљености.
Лав
Љубав - Савесни сте у обављању свих дужности укључујући и брачне. Партнер је помало уморан, па делује одсутно. Много тога вас је одједном окупирало па је могућа нека врста затегнутости у односу .Ако вам се допада особа која није слободна, прилично ризикујете .
Посао - Ако нисте вешти у нелегалним и шпекулативним активностима, будите веома опрезни. Не обављајте ништа на брзину, штедите нерве и снагу. Финансијски добитак вам је више него известан. Задовољство кроз пријатеље.Размислите о заједницком ,легалном, послу са пријатељима.
Здравље -Добро
Девица
Љубав - Већ неко време ситуација у односима не функционише, не бежите од разговора. Покажите осећања и стишајте љубомору. Ваша љубавна веза ће ове недеље бити на проби.Партнеру је потребно више пажње од вас или ће је пронаћи на другој страни. Морате се сконцентрисати на једног партнера.Будите толерантнији.
Посао - Пословно небо над вама се разведрава. До тада, обратите пажњу на пословну комуникацију, на оно што потписујете и договарате. Планетарни услови, ако имате приватни бизнис, допринеће бољим условима пословања. Довољно зарадјујете али и тросите много,па је једна конкретна куповина због тога онемогуцена.
Здравље - Памтите да је вам стомак и пробавни систем најслабија места у телу,па их немојте оптерећивати.
Вага
Љубав - Нема потребе да уносите додатну сумњу или емотивну тензију у заједнички однос.На емотивном плану влада хронично незадовољство Нервоза је узрокована нечим што нема везе са понашањем партнера, заправо можете код себе открити љубомору.Ризикујете да због својих сумњи изгубите партнера.
Посао - Морате да напустите пасивну улогу посматрача у вашим пословним односима и да узмете конце у своје руке. Не кријете да имате велика очекивања и не можете да се помирите са просечним резултатима.Рад са странцима је известан ,крајем недеље слузбени пут.Искористите добро нова познанства.
Здравље -Без промене
Шкорпија
Љубав - Однос с партнером вас може потпуно избацити из такта. Могућа је свађа, па и неки вид раздвајања Унесите неке промене у живот. Искрено изразите своја осећања пред вољеном особом .Шкорпије које су у озбиљној вези размисљају о венчању .Посетиће вас родбина коју нисте видели дуго,обрадоваће вас сусрет.
Посао - Анализирате туђе проблеме. То вам не пада тешко, јер на тај начин потискујете своје .Искористите прилив енергије да завршите послове који су се у међувремену нагомилали. Избегавајте на сваки начин ангажовање око више послова, договоре дефинишите писаним документом .Мањи добитак.
Здравље -Уринарни тракт је проблем
Стрелац
Љубав - Због нечега сте емотивно незадовољни, па помало патите. Мислите да до свега долазите са муком. Претерујете! Својом непажњом ћете повредити партнера. Могући су озбијнији неспоразуми. У односу са партнером, чини вам се да сте на себе преузели превише одговорности за заједничке планове.
Посао - Могући су проблеми финансијске природе, платите своје обавезе на време, а потраживања, ако је могуће, наплатите унапред. Није повољан моменат за потписивање уговора и доношење важних одлука, стога сачекајте још неко време.
Здравље - Склони сте главобољама
Јарац
Љубав - Љубавни живот вам је нестабилан, што се одражава и на вашу пословну активност. Неки сусрети и неке приче из прошлости поново су актуелне. Склони сте да спроводите сопствене замисли по цену да друга страна буде жртва. Однос са партнером пун је очекивања и планова, за које још није време.Будите стрпљиви.
Посао - Имате утисак да не можете довољно добро да се истакнете ни на послу, ни у друштву. Плаховитост и брзоплетост може бити штетна, посебно ако се упуштате у несигурне пословне трансакције . Све битније трансакције, посебно некретнинама, одложите. Финансије захтевају опрез.
Здравље -Добро
Водолија
Љубав - На љубавном плану ћете бити задовољни, јер коначно опет имате тако потребно осећање слободе које вас увек мотивише да дате све од себе. Али,ви имате то несто авантуристицко у себи и надам се да цете умети да се снадјете у свим ризицима .
Посао - Сектор ваше каријере и угледа је посебно наглашен зато можете очекивати извесне промене. Функционишете трезвено и хладно, у жељи да из тренутне ситуације профитирате. Очекујте вести од особе из иностранства, а која би могла да вам омогући добро плаћен посао.
Здравље - Неопходна је посета зубару
Рибе
Љубав - Јавља се жеља да се осамите и на миру претресете проблеме које имате у комуникацији са партнером. ваш партнер има потпуно различито мишљење од вашег по многим битним питањима. Разговарајте са партнером.Контролишите импулсивну страну своје природе,пре но што повредите осећања блиских особа.
Посао - Иако не остављате утисак успешне особе, каријера вам је важна, као и јавни живот. Финансије су вам преко потребне, а осећај за реалност не увек јасан, што указује да вас лежерност може коштати пропуста. . Бићете у ситуацији да потпише неки доцумент или уговор,мада нећете бити потпуно задовољни оним што пише у њему.
Здравље - Неправилна исхрана
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa