Инфо

15. август 2019.15. авг 2019.
Експлозија добре енергије у Шабачкој тврђави
GOMEX на ШЛФ

Експлозија добре енергије у Шабачкој тврђави

Током прва четири дана августа одржан је седамнаести Шабачки летњи фестивал, манифестација по којој је овај град познат и ван граница Србије. Компанија GOMEX била је официјелни партнер овогодишњег ШЛФ-а (Шабачког летњег фестивала).
Музичка манифестација која окупља бендове са простора бивше Југославије. Публици су се током четири фестивалска дана представили: „Слонз“, „Кристали“, „Ехо Тон“, „Бед Копи“, „Мајдан“, „Смоке Мардељано“, „Гоблини“, “Београдски Синдикат”, “Земља Грува”, Даворин Боговић и Рамбо Амадеус”. Квалитет овог фестивала се огледа и у томе што је на њему спроведено и мноштво програма који представљају мање познате и недовољно афирмисане ствараоце. Поводом свечаног отварања Шабачког летњег фестивала културни састав “Кристали” је обележио 25 година од изласка првог албума, док је спектакуларним наступом Београдског Синдиката у недељу завршен овогодишњи Шабачки летњи фестивал. Интересовање публике је било потпуно очекивано јер је свих фестивалских вечери Шабачка тврђава била попуњена до последњег места. Посебан куриозитет фестивала је сама локација која га чини посебно привлачним - унутрашњост Тврђаве која датира из 17. века и археолошки локалитет у споју са модерним духом, дају овом простору посебну харизму.
Фестивал је до сада угостио више од 170 извођач̌а, уз посебно залагање за афирмацију младих музичких талената. Подршка компаније GOMEX Шабачком летњем фестивалу није изостала ни овога пута, добра сарадња између организатора ШЛФ-а и наше компаније ће се наставити и у будућности.

ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa