Инфо

15. август 2019.15. авг 2019.

Недељни хороскоп од 15 до 21. августа

Ован
Љубав - Окупираност проблемима неће вам оставити много времена за љубав. Разочарани сте у неког коме сте веровали, у кога сте полагали многе своје наде. Љубавни однос може вам донети тугу, уколико вас вољена особа привремено напусти због неког краћег пута или обавеза.
Посао - На послу вам иде све боље и све сте ближи правом пословном успеху. Ипак, крајем недеље ћете имати потешкоћа са новцем. Неко од сарадника настоји да ограничи ваше могућности, тако да вас изненада доводи у непријатну ситуацију То ће вас чинити нервознијим него иначе.
Здравље - Започните дијету
Бик
Љубав - И поред свега, пред вама је успешана недеља, а главни акценат је на догађајима везаним за љубав, веридбу или венчање. Потребно је да будете искрени према себи пошто ћете се наћи у изазовној ситуацији. Слободни припадници некако су довољни сами себи, што је можда и најбоље у овом периоду.Поједине везе базиране на навици склоне су раскиду
Посао - Не верујте много другима, боље је ствари посматрати из прикрајка него деловати под нечијим притиском. Нема разлога да преувеличавате своје могућности или да кршите основна правила у пословању.
Здравље - Пробавне сметње.
Близанци
Љубав - - Особа којој покушавате да се приближите показује знаке уздржаности тако да је комуникација међу вама на врло нискон нивоу. Сусрет са Водолијом има шансе да донесе пуно пријатних изненађења и узбуђења. Пријаће вам опуштенија атмосфера и неки вид неформалне забаве.
Посао - Ви сте тренутно најзаузетији знак, бар када је посао у питању. Показујете велику енергију за нове послове и могуће је да вам искрсне изванредна прилика у вези са новцем или са неким послом о којем нисте ни сањали.
Здравље - Добро. Побољшање на пољу здравља.
Рак
Љубав - Врло сте тајанствени и мало ко зна шта се у вашем животу заиста одиграва. Са партнером су могуће несугласице изазване вашим очекивањима и лажним надама. Слободни припадници некако су довољни сами себи, што је можда и најбоље у овом периоду.Поједине везе базиране на навици склоне су раскиду.
Посао - Животна енергија у комбинацији са стваралачком снагом појачава жељу за успехом. Пријатељи вам помажу да решите бар део проблема, нарочито у вези са улагањем новца.
Здравље - Проблем са кичмом.
Лав
Љубав - Осећате грижу савести због непромишљених гестова, неопходно вам је потребан мир и стрпљење, а не немир који вас углавном тера у авантуре . Пазите да не уђете у везу са особом која није слободна или која вам је дуго била само пријатељ, јер бисте бисте због ње могли у приличној мери искомпликовати свој живот.
Посао - Можете се надати срећним финансијским трансакцијама. Будите врло опрезни и ако нешто важно потписујете. Под условом да остварите контакт са иностранством и нешто зарадите, бићете задовољни.
Здравље - Одморите се
Девица
Љубав - Ставови и расположења ће вам се често мењати. Привлачите пажњу на сваком кораку али вас то овога пута може оставити равнодушним. Све проблеме је лакше решити уз нечије присуство Снизите критеријуме и направите одговарајући избор међу особама које вас привлаче или ћете запасти у озбиљну емотивну нестабилност. Немојте ићи против себе, само зато сто се од вас очекује одредјен модел понашања.
Посао - Не упуштајте се у бескорисне расправе које вам само могу одузети драгоцено време. Било би пожељно да обновите неке контакте са особама које су вам се показале као добри пријатељи, а на које сте у међувремену заборавили. Немојте превише да бринете око новца.
Здравље - У доброј сте форми.
Вага
Љубав - На дневни ред долази љубавни живот. С партнером су размирице већих размера почеле да вас забрињавају па ћете потражити нечији савет Ситуација у породици вас брине више него што би требало. Ипак, на плану љубави ствари се нормализују. Поведите рачуна о својој деци, можда имају одређен проблем, па би им ваша помоћ добро дошла.
Посао - Имате снажну потребу да промените тренутно стање ствари. Одредили сте јасне циљеве, сада сте на прагу њиховог остварења. Имате прилику да искористите помоћ срећних околности или врло утицајне особе. Прихватите савет блиског рођака о заједничком улагању.
Здравље - Пре спавања прошетајте пола сата
Шкорпија
Љубав - Увек постоји граница измедју практичних интереса и емотивног задовољства. Није дозвољено, све што вам се допада. Парови у дугој вези или браку имаће пред собом период разлике у мишљењу са доста убеђивања. Боље је да стишавате своје узавреле страсти него да провоцирате вољену особу.
Посао - Упетљали сте се у различите пословне ситуације и сада тражите добар излаз. Стишајте нестрпљење и нервозу како се сарадници не би окретали против вас.Пазите шта потписујете. Далекосежни планови везани за стране земље не могу бити остварени онако како сте замислили, или евентуално још увек не добијате потребну документацију
Здравље - Супер.Добро се осећају младе Шкорпије.Оне старије,хронични болесници нека се чувају ових наглих промена времена.
Стрелац
Љубав - Љубавни живот вам је помало нестабилан. Могући су мањи сукоби. Склони сте мрачним мислима и осећањима. Подложни сте честим променама расположења и тим уносите интензитет промена и импулсивност у дом. Партнер ће бити расположен за љубав и нежност али не и да прихвати неке ваше критике од којих никако не одустајете.
Посао - Немојте се превише нервирати око сваке ситнице, посебно у вези са новцем или променом посла. Преосетљиви сте на критику једне Водолије. Са многим сарадницима долазите у сукоб због своје тврдоглавости. Опрез је потребан и уколико било шта потписујете, могућа је превара
Здравље - Бол у кичми је резултат ваше физичке неактивности.
Јарац
Љубав - Улазите у немирне воде првенствено из разлога љубоморе, сумњичите партнера без основе, будите мало сигурнији у себе . Немојте спутавати нечију емотивну слободу или право на лични избор. Понекад сте оптерећени погрешним слутњама. Слободним припадницима се може допасти једна врло специфична особа али вас сумње изазване разним причама могу успорити у акцији.
Посао - Нема разлога да се оптеречујете додатним обавезама Не губите време размишљајући о пропуштеним приликама. Ушли сте у изузетно повољан период за трговање некретнинама. Добијате интригантне информације.
Здравље - Безвољни сте.
Водолија
Љубав - Теже него обично контролишете своје емотивно расположење. Прихватите партнерову идеју, отпутујте на неколико дана.Савесни сте у обављању свих дужности укључујући и брачне. Партнер је помало уморан, па делује одсутно. Много тога вас је одједном окупирало па је могућа нека врста затегнутости у односу.
Посао - Секирате се да ли ћете у новом послу имати добре резултате.Будите упорни и све ће се средити.Не допустите било какву врсту зависности од других људи, ослоните се искључиво на своје снаге и не будите лакомислени. Одговори које очекујете стижу са извесним закашњењем и то се одражава на ваше стваралачко расположење.
Здравље - Лоша концентрација је резултат премора,радите више ствари упоредо.
Рибе
Љубав - Ситуација није ружичаста ,а начин на који покушавате да је ублажите тотално је погрешан. Проводићете више времена ван куће, а тешки тренуци које преживљавате на послу не дају вам времена за опуштање са партнером . Потребна вам је емотивна равнотежа и психолошки ослонац. Могућа су необична љубавна искуства, уколико нисте у браку.
Посао - Немојте потписивати никакве важне документе нити правити уговоре о већ постигнутом партнерском односу. Поведите рачун о законским нормама ,јавиће се жеља да се поиграте са неплаћањем пореза. Нажалост, зарада је неизвесна и пристиже у ратама. Будите флексибилни и прилагодљиви у свему.
Здравље - Бурним реакцијама се нећете успети ослобдити напетости.
Астролог Љиљана Симеуновић 063/ 812 - 62 - 68

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa