Инфо

29. август 2019.29. авг 2019.
КЛУПА СЛОБОДНА И „ВРУЋА“
ФУДБАЛ: МАЧВА У ПОТРАЗИ ЗА ТРЕНЕРОМ

КЛУПА СЛОБОДНА И „ВРУЋА“

Пораз на Бањици био је последњи меч Дарка Тешовића на клупи МАЧВЕ. Учинак од једног ремија и пет пораза био је преслаб за амбиције које су прокламовали сви у клубу, које је и сам Тешовић апострофирао и сарадња са њим је прекинута. Клуб је у потрази за новим тренером, како следи пауза после меча наредног кола, реалније је да МАЧВУ против Радника предводи неко од клупских алтернатива, а да деби новог шефа буде гостовање у Бачкој Тополи.
Све могућности су на нивоу спекулација, без потврде из клуба. Место тренера није баш популарно у овом тренутку, јер је тим у лошој форми, далеко од плеј офа, на самом зачељу, без могућности довођења нових играча. Најчешће се спомиње Драган Аничић, претходни тренер који је тренутно без ангажмана, но то су само претпоставке.
Тешовић је Мачву предводио на 31 мечу, екипу је преузео пре мање од 11 месеци. Остварио је шест победа, 11 ремија и 14 пораза. Иако је прошло тек шест кола Тешовић је већ трећи тренер који је напустио клупу. Пре њега је Симу Крунића у нишком Радничком заменио Милорад Косановић, док је Божичић смењен са места тренера Радника из Сурдулице.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa